Daska snorren!

När jag var sambo brukade min kära pojke ibland "överraska" mig med att helt plötsligt ha snorren framme. Första gången satt jag vid datorn och han ställde sig jämte mig och när jag tittade på honom fick jag helt plötsligt en snorre på kinden. Konstigt fenomen det där och jag har befogenhet att kalla det ett fenomen. Trodde kanske att det var sambon som hade konstiga ideér för sig men nästa pojkvän gjorde också sånt...och nästa...
Diskuterat det här med mina kvinnliga vänner där flera av dom (dom som jag vågat prata snusk med) berättar konstiga historier om att deras kille gjort konstiga saker med snorren. En har blivit väckt av en snorre som duttar i ansiktet en annan av daskar i ryggen av snorren.
Ibland typ gör man något så kommer killen  till en och tycker att han är skitkul för han har hängt ut snorren  genom gylfen. Eller så bara får man en dask eller en snorre i ryggen.
Ibland när man böjer sig ner så  puttas man av ett juck. Det verkar ju inte ligga något som helst suxuellt i detta heller så jag bara undrar:
WHY??
Kanske hör ihop med det där ollandet?

Tror nog att min kille skulle bli överlycklig om jag började gnida min fitta mot honom på diverse ställen. allra helst om jag klittade ansiktet. Helt galet!

Lördagspuss från daskad tjej som dessutom bjuder på de om killen finner det underhållande!

image227

Kommentarer
Postat av: Anonym

schysst bild!

2008-04-07 @ 15:22:08
Postat av: Anonym

jag är kille och jag gör så mest för att jag kan!
de är kul för oavsett hur ofta jag gör det är de alltid oväntat o ja får alltid en reaktion!

2008-04-07 @ 15:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0