Lata målare.

image282
Bara en timma innan jag skulle åka med tåget ringde dom från Celanders måleri och skulle komma dagen efter och måla toan. Skruvade ner allt förutom badrumsskåpet för jag hann inte det.
Sa till målaren att jag skulle i väg och hade knappt om tid men jag skulle ta ner det jag hann!

Glömde helt bort att ta bort duschdraperiet och stången insåg jag igår när vi kom hem. Han hade tagit ner draperiet men inte expanderstången, den hade han målat runt!!
Okej att måla runt badrumsskåpet men en expanderstång?? Bara att luta den lite så är ju den borta,lättare än att ta ner draperiet!

Och nu är det massa målarspill på golvet, färgklickar stora som 5-kronor! Inte precis det jag var sugen på när jag ville ha ommålat. Får nog bli ett klagosamtal från fröken Persson!!

Kyss från tjej som måste skura golv men ändå inte får duscha!


psycho*is* : Tack tack. Det var en kick må jag säga! Ska göra de igen den 21:a maj=)


Gjorde Göteborg!

Spårvagnen var nog det skruttigaste jag har åkt,buller och bång och gungeligung lite hitan och ditan. Shit, mådde lite illa men va fan,bara att hålla ut!

GICK på stan idag och då menade jag gick,jävla långa avstånd där och jag hittar ju noll och besitter inget lokalsinne. Kändes som om vi passerade 47 HM butiker och massa Burger King men det var ju så att vi gick  på samma ställe några gånger. Blonda Diana kände inte igen sig så jag trodde det var nya ställen hela tiden!
Jag hade börjat storböla om jag hade blivit borttappad i den stora staden.

Skulle träffa Johan på tågstationen och säga hej, ofta jag visste vart. Skulle ses vid Pressbyrån men det fanns ju fan sju Pressbyrån i alla hörn på stationen men med hjälp av Anna fann jag honom. Ett snabbt hallå innan tåget gick hem.
Hade ett blont ögonblick på tåget, jag ville absolut inte åka baklängesen, kan ju bli åksjuk. Vi hade platser mitt emot varann men jag hajjade inte vilket håll tåget gick åt och Linda tyckte jag var helt dum i huvudet. Tydligen kunde tåget bara köra åt ett håll annars hade det kört in på tågstationen,hur skulle jag kunna veta??

Ont i fötterna och fotsvetten var inte nådig när jag äntligen kom hem igen. Stackars fossingarna lider ännu!! Skorna står på balkongen och jag skulle gissa på att dom är ganska oanvändbara nu. Sjukt mycket smutisgare i Göteborg än här hemma och det värsta av allt är att jag inte kan duscha här hemma heller, toan renoveras. Orkade inte gå hem till någon och duscha, orkar inte ens tänka på att gå.
Fick rulla rundor i vasken i köket och jag badade princip i diskhon!

Ganska ren nu och med renbäddat ska jag sova som en kung.

Kyss och god natt från stolt och trött tjej!

image280
Radarparet=)
image281
Tjejhorna!

Lungkapacitet!

Sov hos Emme o Jill (tack tack), luftmadrass var budet. Ingen pump på Herkulesgatan så det var bara att blåsa upp den med munnen. Jag blåste en liten stund men hade så dålig lungkapacitet att jag blev yr och fick en liten yrselfylla. Jobbigt jobbigt! Dräglade som en hund när jag blåste i luften och grisade ner stackars luftmadrassen!
Syster blåste klart, hon var grym på det!
image277
image278

Var ute på en promenad på Kvilletorg på natta,uppe på Ramberget och kollade the view,himla fint!
image279

Don´t jump from this shit!!

Whawahwhiwha!!

Farao vad jag blev spontan igår! Inom loppet av två och en halv timme efter att jag bestämt mig för att följa me syss till Göteborg satt jag på tåget!!
Hann knappt bli nervös men fan vad svettigt det blev när vi väl skulle hoppa på tåget.
Sist jag åkte tåg gick det så där va!! Redan när tåget rullade ut från perrongen fick jag panik och resan slutade med att jag fick sitta inne hos konduktören och skaka fram till Falkenberg där jag hoppade av.
I går var jag lagom skräckslagen innan jag hoppade på tåget. Söta Fiffi var med oss till tåget.och precis innan vi skulle på kände jag att jag inte pallade hoppa på tåget men det var bara att göra det. På darrande steg entrade jag tåget.

Svettig som fan och helt nojjig hittade vi iaf våra sittplatser och jag fick lite kill i magen när tåget rullade iväg men fan,det var hur lungt som helst!!

Varmt som tusan,ingen AC i vår vagn,rökpause i Kungsbacka, diverse konstiga stillstående stopp här och var på vägen, obekväma säten och mitt knarrade dessutom som fan men tillslut var vi äntligen framme.
Fan vad jag var nöjd med min tåginsats när jag var framme!!

Flo´ttefior på Burger King där de faktiskt spelade Ulf Lundell när jag kom in, ett fett tecken enligt mig!!

Puss puss från tågåkandesDiana

image275
Skräckminen precis innan det var dags att kliva på tåget!
image276
Coolakorven på tåget=)

"Sanningens ögonblick".

image274
Såg med spänning fram emot starten på detta program med Pontus Gårdinger i kanal 5, förväntade mig chockerande avslöjande,gråt och tragedier. Nä, så illa var det inte.
Det sägs ju att den  enda sanna glädjen är skadeglädjen och det kan jag hålla med om till 95 % i alla fall.

Såg ett klipp hos en kompis från serien i dess orginal från USA, lite smått underhållande men ack vad jag led med hennes man, som hon för övrigt nog förlorade tillsammans med alla pengar då hon svarade "fel"!

Läste i Aftonbladet inför premiären att deltagarna inte fick svara förrän en lampa lyste för att de skulle verka tvekande, fusk fusk fusk! Dessutom har dom ju svarat på alla frågorna innan. Jag fattade som att de ställer 50 frågor innan programmet som  besvaras uppkopplade till en lögndetektor sedan utgår dom från att dessa svaren är de sanna svaren.

I söndags svarade snubben "fel", jag fattar inte hur man kan svara fel eller varför man gör det, man ska ju svara ärligt och vinna så mycket pengar som möjligt och om man då ljuger och svarar falskt vet  alla det så då kan man lika gärna vara ärlig!

Ha ha säger coolakorven!

Lördagsmix!

Vad behövs bäst på en disig lördagmorgon och inte lite schyssta låttips?

Buraka Som Sistema - A Morte Do Sonic
http://www.wayoutwest.se/buraka-som-sistema


Sporto Kantes - Lee
http://www.dailymotion.com/video/x4lz5g_sporto-kantes-lee_music


Håkan Hellström - Kär i en ängel
http://www.text.nu/musik-video-lyrics/hakan-hellstrom-kar-i-en-angel.html


Nicola Sarcevic - Lovetrap
http://www.youtube.com/watch?v=oo-v1j24JgM



Metallica - Tuesday gone 
http://www.youtube.com/watch?v=-syiZhHaN3I


Duffy - Mercy
http://www.myspace.com/duffymyspace


Erykha Badu - No love
http://www.youtube.com/watch?v=ao2PG66LLRw


Matisyahu - King without a crown
http://www.youtube.com/watch?v=hip2i9yHZ38&feature=related



Puss puss från lilla mig som säkert har kass musiksmak=)

Varning! Deon på Maxi luktar bajs.

458368-264

Använde våra apostlahästar för att ta oss ut till Flygstaden idag,Linda ville till Skopunkten.Såklart hittade jag ett par fina skor som jag var tvungen att köpa=)

Har ju glömt att köpa ny deo i några dagar nu så när man är i närheten av Maxi är det ju bara att passa på.
Hade lite svårt för att välja vilken jag ville ha så att lukta lite på alla var en god ide´, en liten stund iaf.
Sen tyckte nog min kära syster att det var nog. Hon gick liksom ner i halvspagat och fes en sån fet äcklig illaluktande brakskit som lät rätt kraftigt med.
Prova att lukta ut en deo när fislukten ligger tjockt mellan hyllorna.
Blev en Nivea. Hittade en deo som kostade 89 kr!! Jävla dyrt!!

Köp inte deo på Maxi dag, alla luktar bajs!

Puss från tjej med äcklig syster!!
image265

Komplott av Ticnet.

Idag släpptes biljetterna till Ulf Lundell och samtidigt är det extrasläpp till båda Bruce Springsteens konserter i Göteborg, kan det finnas ett samband tro?

Efter lång väntetid fick jag i alla fall mina kära biljetter.

Kyss o hej från Björns tjej!
image263

Exponeringsresa!

image262
Yes, nu är det dags att göra något större i KBT:n. Varit sjukt pepp innan men efter i fredags kom ju alla nojjor om att dö tillbaka så nä, jag är inte sugen längre.

I alla fulla fall var jag inne på SJ:s hemsida igår och skulle beställa tågbiljetter till Göteborg, det tog mig en halvtimme innan jag vågade bekräfta mina biljetter=)
Satt framför datorn och fick dessa hemska känslor av instängdhet på tåget!
Sist jag åkte tåg gick det inte jättebra, åkte till Falkenberg för massa år sedan. Tåget hann knappt lämna stationen innan jag ville hoppa av, såg hur det sakta började rulla och så klart fick fröken Persson panik!
Det slutade med att jag och mitt sällskap fick sitta hos den snälla konduktören, han hade ett eget litet rum och det var värsta lyxen att sitta där, fönsterplats och mummig stol. Vill minnas att jag just i den stunden tyckte att det var lite mysigt. Sen saktade tåget in och jävla vad långsamt det gick sen va jag äntligen framme.
Jävla bajstågresa och nu ska jag göra det igen fast fem gånger så lång resa, Woho!

Bir nog skitbra, bara att ladda upp med "Absolut torr", massa deo och andra svettsäkra grejer för jag kan lika gärna basta,så hot är det att vara nervös, kankse går ner ett kilo eller två under tågresan, ha ha.

Puss puss från exalterad men sjukt nervös tjej som måste habituera!

High Five Me!

Idag High Fivade min psykolog mig, slå den om ni kan!!

image261

Puss från tjej som tydligen var glad på McD!

Palla idioter.

image260
Gick till storasyster som bor på andra sidan stan,typ sjukt långt att gå!
På denna väg som tar drygt 20 minuter hann jag stöta på hur många puckon som helst. Cp-chaufförer som kör idiotiskt och tutar och sånt på andra bilar,jag får fan panik av allt tutande och tror att jag ska bli överkörd, det hade varit så pinsamt!
Sen alla dessa jävla idioter till cyklister som bara måste plinga och skrämma livet halvt ur en trots att det är hur mycket plats som helst!
Jag vägrara att flytta på mig när någon plingar om det är hur mycket utrymme som helst. Vad då vill dom förvarna att dom kommer eller? Ofta att jag skulle vingla över 3 meter bara si så där!

Själv blir jag apirreterad om jag plingar och snorungarna som går mitt i vägen inte flyttar sig!
Jag skulle bli en av de värsta bilförarna någonsin, jag hytter alltid i trafiken och blir arg för lilla minsta grej och jag vet inte hur många gånger jag pekat finger åt folk i bilen jämte=)

När jag gick hem och var vid Brunnsåkerskolan kom en glad jävla gubbe cyklande, jag hade en tjej bakom mig och en tjej framför mig och han plingade när han cyklade förbi  alla oss tre, som om inte jag hörde honom när han plingade på första tjejen som var en meter bakom mig och som om jag inte gick precis i kanten och han hade hur mycket plats som helst.
Flinet i hans fejja avslöjade att han nog haft en bra dag på jobbet, as!

Puss från Diana som säger:
- Fuck off och håll dig till din sida av vägen!!

Regndansen!

Basal kroppskännedom idag!
Vi skulle dansa, jag gillar att dansa OM man har förtärt lite alkohol annars:nej,tack!
Men jag fick ju ge det en chans det är nästan mer pinsamt att bara stå där och stå.
Vi dansade livsdansen och indiandansen och sen en liten trumresa.
Va väldans skoj faktiskt trots att jag trodde att jag skulle skämmas ihjäl åt både mig själv och över de andra.
Prova att skutta runt i ring med fyra vuxna människor!
Lamt men fan va skoj!

Myspysellipyspussar från Diana som blev förlöst i dansen=)

image259

Han sjunger:

"Köp min fitta köp min skräck. köp dig lycklig, köp en väg, köp ett moln, köp dig ett bättre jag/......../Ska vi mötas i ett gathörn, av en slump eller en tanke/......../ Du säger nej nej nej, fel igen/...../ foga dig tillslut"!

Fattar inte vad fittan har med detta att göra?! Men för att bli av med all min skräck skulle jag nog sälja min fitta!

Kyss

Snusk!

Vi var några tjejer hemma hos My igår och såklart pratades det en massa snusk, och då menar jag massa!!
Det här med snoppar kom såklart på tapeten och en mycket stolt Diana tillverkade en snopp av en banan, mycket bra gjord om jag själv får säga det!!

image255

Efter några timmar snicksnack upptäcker vi att glasen vi dricker våran öl ur har ett ganska kul namn:
image256
Sjukt kul och jag var ju tvungen att föreviga det på bild. Beefeater är tydligen en ginsort!
BEEFEATER kan man inte döpa saker till!!
image258
Beef? No, thank ya´!

Yes, jag är blond!

image253
Aldrig någonsin förr utnyttjat det faktum att jag är tjej och framför allt inte att jag är blond men igår spelade jag och min syster jävlar det kortet fullt ut!

Vi hade som sagt storstädning i vårat förrådet vilket skedde utan några större traumatiska händelser och faktiskt knappt något gap eller skrik och vi hystade en väldans massa. Då vi var hemska och tänkte lämna vårat skräp i källarutrymmet brydde vi oss inte om att sortera de. Men i går så var det miljödag här uppe på Rotorp och vi skulle slänga en gammal dator och skrivare så det dåliga samvetet ploppade upp och vi bestämde oss för att slänga våra 8! säckar också.

Vi pallade inte engagera oss i att sortera dom och på den lånade säckakärran körde vi våra säckar till stationen, lata och okunniga fick snubbarna hjälpa oss sortera och fan vad bra det funkade att vara trög, blond brud. Det slutade med att snubben typ kastade våra saker och hjälpte till med sorteringen!

Ändå kände vi oss duktiga!!

Puss och tack för hjälpen!

image254

Jippie!!

image252

Den 18 oktober kommer den kära oldien att spela i Halmstad.
Hurra för en till spelning med Ulf Lundell!!

Så jävla nice, alla borde ge honom en chans!

http://www.youtube.com/watch?v=kOoNCui-AC8&feature=related



Lyssna,pussas och njut!!

Det small i mitt huvud!

Satt och solade en sväng i dag när det helt plötsligt small i mitt huvud, frågade de andra om de hade hört något men nä, så det var nog i mitt huvud.
En timme senare skulle jag laga mat och då domnade helt plötsligt min läpp bort, sedan armen, på samma sida som det small.
Sjukt rädd blev nojjiga Diana och svettades som en gris, stenad huvudvärk och läskiga känslor i arm och läpp.
Akuten nästa!!

Låg där i två timmar, sugproppar på pattarna som mätte hjärtat och lite andra trycksaker här och var.
De kom fram till att det "nog" var ett större migränanfall!!

Fick morfin, fast egentligen var jag för "liten" i volym för morfin så upp till fick jag en annan tablett man brukar ge till barn som får morfin.

Puss från knockad Diana

image251

Äckliga jävla helvete!

image250

http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv3_swe&TvFlag=tv3


Insider om fältsekreteraren Walter Ambjörn i Jönköping som är högerextremist!
Filmen börjar 2 minuter och tio sekunder in i programmet.
Denna människa jjobbar med barn och har hajk-äventyr!!

Jag såg det på tv igår och ville bara spy på det äckliga helvetet till pissmänniska. Jag fick så ont i mig att det inte ens gick att gråta. Fy fan!!

Jag vill inte vara ensam om den här hemska  upplevelsen och så känner jag när jag ser något annat hemskt så jag brukar faktiskt tvinga min syster att kolla på de hemska saker jag sett så slipper jag lida ensam.
Så nu delar jag med mig till er så slipper jag lida ensam!

Ingen puss och ingen kyss från mig då jag blev så chockad över att männsikor beter sig så här och kan leva med sig själva, jag blir äcklad och illamående!!

PS. Titta INTE på det om du är väldigt känslig!

Boendemöte!

image248
Boendemöte med HFAB igår. Himla spännande tyckte jag när jag gick hemifrån.
När jag flyttade in i detta huset skulle jag välja färg till toaletten men det behövdes inte för den skulle renoveras inom ett halvår, de har gått några halvår sen dess! Sen har vi problem med stöld och äckelheter i tvättstugen!
Va så nice att vi på det här mötet äntligen skulle få några besked om renoveringarna och sånt.

Mötet startade kl 18 på Akvarellen och när jag,Ylva och Ingo anlände var det överbelammrat med folk och vi fick inte plats men HFAB var snälla och hade ett till möte kl 19 som vi fick gå på!

På plats klockan 19 igen var de flesta folken ganska upprörda, för att inte säga rosenrasande! Hade ingen aning om varför. Jag ville mest gå dit för att klaga lite på tvättstugan och sen får veta när jag blir av med möglet på min toa.

Döm om min förvåning när kostymsnubben talar om att planen är att riva de fyra husen på Norra Rotorp.
Jo, jag bor på Norra Rotorp, dessa fyra gula hus ska gå i graven typ 2010 eller vad det va!
Jag som gick dit och va inställd på nytt badrum, oj jag får vara utan lägenhet här.

Men HFAB ska garantera en ett bättre boende än det man hade. Aldrig i helvete att dom kommer kunna fixa lägenheter åt en bra bit över 200 personer.

Jag som alltid skulle bo här uppe och föda mitt barn.
Kyss och hej framtidsplaner!!

Jävla vad förbannad alla gamlingar var, damn, trodde inte de kunde vara så otrevliga! Fast jag kan ju förstå att dom (ganska många) som bott här sedan bygget 1951 gärna vill dö här med, stackare!
Dags att söka lägenhet på Södra Rotorp och hoppas på det bästa!

image249

Klart vi ska knulla!

image247
För några veckor sedan kom Socialstyrelsen med rapport om ungdomars sexvanor. Och precis som vanligt när orden "ungdom" och "sex" förekommer i samma mening har moralpaniken frodats i dess eftersvall.

Rapporten konstaterar att ungdomar knullar med fler, har en öppnare syn på analsex, gruppsex och samkönat sex och att de har något som kallas KK-förhållanden.

KK-förhållande kan väl ändå inte vara någon nymodighet? Vad tror socialstyrelsen att folk gjorde under slutet av 60-talet när p-pillret just kom? Knullade som fan på festivaler och annat skoj, rökte lite skoj och utövade sexuella akter utan dess like. Kvinnor levde som aldrig förr, knullade utan förhållande och knullade med flera, tur att dom då passade på!

Sen blev vi duktiga och pryda! Slutet av 70-talet,under 80-talet och fram till....ja men typ fortfrande är det förbjudet att vara kvinna och kåt! Kvinnor som knullar blev plötsligt horor och allt annat sunkigt sexuella kvinnor kan tänkas kallas! Stackars alla de kvinnor som ville knulla för man kom ju på att det var så synd om dom, dom som inte är horor då, för dom gav sex för att få kärlek men killen ville ju bara knulla. Stackars flicka som blev utnyttjad av pojke.
Tycker man är fett trög om man knullar med nån för att man tror att man får kälek då, borde nog inte knulla alls då!

Knullkompisar? Why not, de kan väl knappast bli bekvämare. Knullet är bara ett samtal bort och det är väl något sundare att knulla samma istället för att ha flera,(om man nu inte vill de) lite sex utan engagemang!

Men sen kanske man inte ska knulla sina kompisar?! Eller så knullar man sin kompis o fortsätter med det!
Det är dock viktigt att komma ihåg att har killen inte kommit har man inte knullat!!
Det är en bra regel, man kan ha kukar i sig och bli juckad men det räknas inte som knull om han inte kommer!!
Kommer du före honom så är de bara att avsluta och dra så slipper man lägga till ytterligare in på knullistan!!

Massa kel from girl who almost fucked a friend this weekend=)


Hudläkaren!

Fick äntligen komma till hudläkaren efter hur lång väntetid som helst. Va hos dansken, han har bra rykte.
Himla jobbigt att gå hem ifrån utan att kunna täcka finnarna men concialer men tack och lov hade jag tid kl nio.
Så jävla äckligt när han tryckte upp det enorma förtoringsglaset med en 300 wattslampa i ansiktet på mig. Ser riktigt äckligt ut när man ser finnarna på det sättet.
Jag brukar undvika att titta mig i spegeln för jag tycker det ser hemskt ut men hans specialmanick var bara fruktansvärd!
Ja,ja fick iaf ny kräm och en gel och tydligen hade jag smörjt in Skinoren fel och den hade absolut inte gjort någon verkan! Han var hoppfull till att de skulle bli bra på en 6-månadersperiod så jag får väl också hoppas.

Det är bra att undvika socker och mjölkprodukter och jag tyckte att jag var jätteduktigt som dricker minimjölk men han höll fan på att storkna, tydligen lika mycket socker i minimjölk som i en halv burk läsk. Jag som varit så nyttigt i över ett år. Nu blir det mellanmjölk och den smakar ju inte så jättegott men jag ska köra rejset fullt ut!

Sen är parfym och sånt jättedålig och jag måste ge upp mina sjalar. Har haft sjal varje dag o massa år men nu kan jag inte de mer, det var ju mitt "trick" att dölja finnarna lite. Blä blä, äckeldiana! Sjalen är en bakteriehärd för ansiktet.

Slutade med att jag placerades  1.25 på akneskala, vad det betyder har jag ingen aning om!!

Doktorn hade en jävla massa näshår och det störde mig som fan, varje gång han tittade på mig under förstoringsglaset förstorades han lite med och han har en hel skog i näsan!! Losse it, mannen!!

Puss puss fån sjallös prickig tjej!

Anna Pihl.

I fredags sa en kvinna att jag var lik Anna Pihl. Hon måste varit full!!



image245 image246

6 underliga saker med mig.

image244
Blev utmanad i något som tydligen heter "bloggutmaningen", don´t know what kind of shit that is men jag måste ju ta en utmaning!
Alltså ska det knåpas ihop 6 undeliga saker om mig själv.
Då jag anser att jag är helt normal är det lite svårt but I give it a go!

1. Skäms för att handla toapapper för alla tänker: " Nu ska hon hem och bajsa"!
2. Måste svara på alla kedjebrev för jag får tvångstankar om att jag ska dö om jag inte gör det så alla mina 

vänner plågas av kedjebrev och kedje-sms!
3. Följer " Hem till gården", riktig kärringserie!
4. Har alltid extra batteri till min mobil med mig.
5. Blir alltid irriterad i trafiken och hyttar med näven och tycker att ingen kan följa trafikreglerna! Syster skäms då.
6. Blir arg när jag inte får tillbaka växlen " i handen" när jag handlat, värre när man får massa 50-öringar för att det är slut på kronor.

Jo, jag är ju rätt normal alltså!!

Söndagsäckelbakfylleandredräktspuss till alla som inte vill ha den!


Svettiga Diana....

image242

.....har svettats extra mycket denna veckan.

Har ju exponeringsträning för att habituera mina jävla rädslor jag har för allt.
Vågar ju, som jag säkert nämnt, inte gå hem ifrån själv, jag tror att det ska hända mig något. Kanske blir jag akut sjuk och kan inte ta mig hem eller så kräks jag offentligt och gör bort mig för all framtid.
Iaf så ska lilla rädda Diana gå själv till korsning vid Karl den XI:e och sen hem igen när ingen är hemma, alltså när syster är på jobbet.
För det första är det sjukt pinsamt att passera frisörsalongen och sen bara vända så jag måste rota i mina fickor och låtsas att jag glömt något och måste vända därför. Idag träffade jag två kompisar som stod och snackade, tjötade lite med dom och vände och gick åt samma håll som jag kom från. Dom måste ju trott att jag var förvirrad och glömde bort att jag var på väg någonstans!
Shit the same, jag har vait så nervös och rädd för mina promenader att jag blivi immun mot absolut torr och faktiskt kan producera svettlökar, helvete!!

Om ni ser mig stryka omkring på Brogatan så är jag på träning=) och då är jag absolut inte lika kaxig som vanligt.
Dessutom har jag ett knep: om jag går så skabbig som möjligt , typ joggingbrallor och flottigt hår glömmer jag bort att det är jättejobbigt och blir mer bekymmrad över att jag kanske möter någon jag känner och då är jag apskabbig, så var det idag! Stackars Johan och Tony, deras bild av mig måste krackelerat!

Puss från räddare än räddast!
 image243

Funderar lite....

Tycker att Loka är väldigt gott framför allt Loka päron, väldigt uppfriskande och fräsch. Borde det då inte vara väldigt gott att brygga kaffe på mineralvatten? Kanske att kolsyran försvinner, jag är för feg för att prova nya saker så nån där ute får gärna göra det och rapportera till mig.

Sen funderar jag på om det här med mobiltelefonin har påverkat vårt sifferminne, jag är helt övertygad om att det har gjort det,garanterat att jag hade fler nummer i minnet innan, nu behöver man ju inte ens titta på nummret så det är ju klart som korvspad att man inte kan nummer utan till. Jag kan iaf mitt eget och sytrarnas men inte mammas och pappas.
Hm, tur jag löser korsord så inte hjärnan förmultnar.

Kollade bland mina skivor idag för att hitta lite musik jag inte lyssnat på på länge och det visade sig att jag är en skamsen ägare av tre Backstreet Boys album, skäms som fan över det då jag faktiskt var 16 när dom slog igenom. Kan dock försvara mig med att jag inte köpt någon av dom själv men önskat mig dom i present!

Har upptäckt att jag alltid ALLTID stavar fel till kanske, s:et och k:et byter alltid plats och jag har blivit för blind för att se det också. Knepigt!

Någon frågade mig om jag skulle föredra att ha stora öron eller stor näsa, hm....Jag har ju redan ganska stor näsa och större kan jag verkligen inte tänka mig men stora öron är ju inte heller helt käckt för jag har så tunt hår så ja hade inte kunnat dölja dom. Jag får väl vara glad att jag har lite större näsa än medel och lite större öron också så jag borde vara svaret på den frågan! Kan man inte välja får man lite av varje=)

Hängde på gården med Fredrik igår, han fick nya kompisar. Jag var lite rädd för dom stundom, tänk om de huggt mig i benet med näbben. Tror fan att änder kan skada en mer än man tror!

Puss från mig som ringer dig fem i tre i natt=)
image240

 

Min mamma.

image237
- Dijauna,ska du inde åga hid o eda lidda? Vi ska eda panntofflor och kyd o sau har jau gjourt marudder i ougnen, ja har baugad en kauga så vi kan drigga kaffe på balkoungen  och röga samtie.
- Ja, jag kommer!
- Gå inde barhuad när de är sau kald ude.Di är ena hårda vinnar ude. Ta puå itt par bojsor som inde haunger liga mygge som dinna göur annars, di kommer främmad.
- Absolut, mamma.
- Är du ena? E Linna på jobb?
- Linda jobbar kväll.
- Då kommer houn gava somned i kväll o va lide hialös.
- De är nog lungt.

Ett samtal från mamma med inbjudan om middag. Tjoho.
För mig är det glasklart men en del av mina kära vänner garvar ihjäl sig när de hör mamma i andra sidan av luren!

För deras skulle måste jag översätta=)

Diana, ska du inte åka hit och äta lite? Vi ska äta potatis och kött och så har jag gjort morötter i ugnen, jag har bakat en kaka så vi kan dricka kaffet på balkongen och röka samtidigt.

Gå inte utan mössa nu när det är så kallt ute, det är hårda vindar. Ta på ett par byxor som inte hänger lika mycket som dina brukar göra, det kommer främmad

Är du ensam? Jobbar Linda?

Du kommer hon gäspa i kväll och vara trött.

Kyss från mammas tösabid!

Skönsjungande!

Förra sommarens hit i det gula huset.
Det var tider det! Go Elias!

http://www.myspace.com/bidragskungen

http://www.myspace.com/timpanini   

Kanske denna sommarens hit i betonghuset?!


Puss till mina skönsjungade kompisar!

 


Ska jag bli brädad?

image234
Varit inne och läst på min kära killes blogg, massa dumma flickor har skrivit till honom.
En tjej skriver:
Det är du och jag Björn, en dag ska vi gifta oss. Jag bara vet det!

Men jag då? Ha ha, dom ska inte gifta sig, it´s all in her head.
Söta Kungälvskillen är min!!

Puss till Björn från hans tjej! (Läs: blivande fru)

Politik!

image233
Lyssnat på diskussionen gällande inkomstbeprövat barnbidrag och jag fattar verkligen inte varför de ens finns ett förslag på det! Sen ska det skattas på det också, suck dess politiker i Centerpartiet!
Barnen kostar lika mycket oavsett hur mycket pengar man tjänar, blöjor och välling blir inte billigare för att man är rik alltså förstår jag inte alls poängen i att just barnbidraget ska inkomsbeprövas!
Framgångsrika personer ska väl inte fungera som välgörenhetsorganisationer?!

Sen denna dabatt och de obetalda barnsomsorgstaxorna. Avgifterna inom detta området är redan inkomstbeprövade och tydligen har en del barn den senaste tiden blivit "vräkta" från dagis för att föräldrarna inte betalat avgiften.
Massa politiker rasar över detta och anser att barnen inte ska vara utan dagisplats för att de inte ska behöv lida för vad deras föräldrar gör. Visst, men då skulle många sluta betala för en del människor bryr sig inte om de får en fet skuld hos fogden plus att många som är fattiga redan har hamnat i den fällan och då kanske det inte svider så mycket att öka på en redan stor skuld hos just fogden. Andra politiker ser det som en självklarhet att alla ska betala och att det är förälderns ansvar vad som sker genemot branen, hell yea!
Stackars barn som lider av vad föräldrarna gör men inte kan man sluta betala, ska vissa få gå gratis och andra betala även för andras barn?
Föräldrarna som inte betalar borde där emot skämmas att det har mage att göra så mot sina barn sen borde man kanske bepröva föräldrarskapet.

Det är faktiskt inte fult och skamligt att ha mycket pengar, varför skulle det vara så?
Om generationerna före mig  tjänat bra med pengar spelar ju ingen roll, om min farfarsfar gjort sig en bra karriär och sedan sänder det vidare till förvaltning inom familjen, ska man bara avsäga sig det då för att inte "leva på annans framgång"

Pengapuss till alla politiker, asholes!
 Heja Fidde!!

Krig kommer bryta ut!

Helt appropå inget bestämde jag och men kära huskamrat oss för att städa förrådet idag.
Vi ska alltså samsas och vad som ska slängas och vad som får stå kvar där nere.
Dessutom har vi två förråd och båda är helt överbelammrade, jag är en hamstrare så jag har massa skit från 18oo frös ihjäl som jag bara inte kan med att slänga.
Sparat alla orginalkartonger till det jag köpt det senaste åren, datorn, två kameror, 5! kaffebryggare,bildskärm,2 mobiler,2 dvd och lite annat skit. Bra att ha fall man måste reklamera eller något=)
Tror tyvärr att de måste kastas idag, kanske också min gamla micro och alla trasiga kaffebryggare,
mina påslakan från när jag var liten åker nog också ut och alla mina skor som jag inte använt, kanske någonsin.
Men vi kommer ha svårt för att samsas och det kommer bli gap och skrik, jag bara vet det.
Jag kommer bli arg och hon frustrerad sen kommer vi sitta i var sitt rum och kolla tv ikväll.

If you hear some noise, its probably us!

Puss från mig som ska försöka hålla fred i källaren idag!

Alla dessa tanter!

Satt i väntrummet till sjukgymnastiken idag och alla ALLA tanter hade ett gemensamt ämne idag och dom var helt själaglada över att få diskutera det.
I DAG KUNDE MAN TA CYKELN TILL JOBBET! MMMM, SÅ FINT VÄDER OCH SÅ SKÖNT ATT FÅ CYKLA!

Jag cyklar fan varje gång jag ska någonstans oavsett regn eller sol och så tjatar äldre människor om att vi unga är lata och det finns minsann inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Köp bättre kläder och cykla oavsett, tantskrällen!!
image231


Kyss från tjej som får fräknar i vårsolen!

"Ser jag tjock ut i detta?"

image229
Detta är standardfrågan i vårat hus. Två tjejer som ställer denna frågan typ hundra gånger i veckan. Helgerna är vedervärdiga och denna ständiga fråga är på tapeten galet ofta. Jag frågar det kanske tre gånger medan Linda tjatar hål i huvudet på mig. Hon byter kläder minst fem gånger och vid alla klädbyten kommer hon in och ställer denna jävla fråga. Jag svara, hon frågar igen, jag svarar samma sak och då frågar hon om jag är säker. Svarar samma sak igen och då frågar hon om jag är riktigt säker. Suck, lämna mig ifred!
Sen är det nya kläder som ska provas och samma frågor åtta gånger igen. Sen slutar frågestunden med att Linda suckar och koknstaterar att jag ändå inte skulle säga om hon såg tjock ut.
Så ligger det ett berg med kläder i hennes rum och oftast tar hon på sig det hon först provade men nästan alltid får hon för sig att byta kläder igen precis innan vi ska gå och det resulterar i att vi alltid är sena och jag har varit klar i en halvtimme och har blivit grining!

Jag frågar väl frågan ibland och Linda den grisen brukar svara:
"Nä, du ser inte tjock ut men man ser ju att du inte är smal", jävla vad jag känner mig attraktiv resten av kvällen sen.

Jag skulle gå sönder om jag tvingades vara någons pojkvän och lyssna på det där tjatet, som pojkvän måste man dessutom lägga till klyshiga fraser som " du är alltid fin, din rumpa är jättefin, du ser inte ett dugg tjock ut"! Det värsta måste ju vara om man är ihop med någon som är tjock! Mardröm!!

Massa blöta pussar från Diana som är tjock och stolt och vill aldrig mer träna-någonsin!

 Linda den tjockisen för massa år sen. ( I svarta shorts)


Sanningen är obehaglig!


image228
Att sanningen är obehaglig är ju ett faktum men den måste fram till slut, det är min ödmjuka inställning och jävla vad ödmjuk jag är. Så ödmjuk att det nästan är som att landa på asfalt när sanningen ska fram.

Min ödmjukhet för sanningen försvann rätt fett när jag bar en smittsam sjukdom som dessutom smittade ner andra. Jävla vad skamligt och äckligt det kändes.
Fröken Diana Persson drabbades av de äckliga små djuren skabb!

Lyckades bli smittad av min syster som blev smittade av sin kompis då hon använde samma kavaj som henne, kompisen blev smittad av en sovsäck?! Jag och Linda sprang runt och kliades oss som idioter och jävla vad obeahgligt det var. Vi smittade en annan kompis som i sin tur smittade sin kille som sen smittade sina två rumskompisar. Shit, där var den kedjan igårn.
Fick behandla oss men nåt hemskt medel som luktade champinjon och alla kläder och skor var man tvugna att tvätta och det var värsta proceduren. Vi fick skicka hem våra sängkläder till mamma och pappa. Gissa vad dom fick på köpet? Skabb!
Sen lyckades jag få skabb igen men jag vet inte av vem, min syrra och en annan kompis fick med skabb. Tyvärr fick jag skämmas som en gris när jag smittade killen jag delade säng med några gånger.
Han fick gå till dokton och de hittade skabb på hans snopp!! Hans mamma klarade sig tack och lov!
Fick göra en ny behandling med champinjondoften och sen fick syster skabb igen. Jag smet!!
Och ny är jag klifri.
Det värsta och äckligaste är att det kliar när skabben parar sig och lägger ägg.
Kul att veta att när man kliar sig knullar det små äckliga djur under min hud!

Söndagspuus från skabbig tjej, skabbig på riktigt!


Daska snorren!

När jag var sambo brukade min kära pojke ibland "överraska" mig med att helt plötsligt ha snorren framme. Första gången satt jag vid datorn och han ställde sig jämte mig och när jag tittade på honom fick jag helt plötsligt en snorre på kinden. Konstigt fenomen det där och jag har befogenhet att kalla det ett fenomen. Trodde kanske att det var sambon som hade konstiga ideér för sig men nästa pojkvän gjorde också sånt...och nästa...
Diskuterat det här med mina kvinnliga vänner där flera av dom (dom som jag vågat prata snusk med) berättar konstiga historier om att deras kille gjort konstiga saker med snorren. En har blivit väckt av en snorre som duttar i ansiktet en annan av daskar i ryggen av snorren.
Ibland typ gör man något så kommer killen  till en och tycker att han är skitkul för han har hängt ut snorren  genom gylfen. Eller så bara får man en dask eller en snorre i ryggen.
Ibland när man böjer sig ner så  puttas man av ett juck. Det verkar ju inte ligga något som helst suxuellt i detta heller så jag bara undrar:
WHY??
Kanske hör ihop med det där ollandet?

Tror nog att min kille skulle bli överlycklig om jag började gnida min fitta mot honom på diverse ställen. allra helst om jag klittade ansiktet. Helt galet!

Lördagspuss från daskad tjej som dessutom bjuder på de om killen finner det underhållande!

image227

Fylletanter!

Ja, så va det ytterligare än fyllekärring igår som passerade alla gränser för vad som är tillåtet att vara så uppenbarlig med. Men fan va skoj jag tycker att det är, se någon stackare plågas av damernas sexuella desperation med den där äckligt trånande kåthetsblicken.
Smeker med handen på ryggen medan damen egentligen  är sugen på att ta ett fett tag om röven och gärna åma sig lite, typ gnida könet mot låret eller nåt annat vedervärdigt!

Otacksamt jobb det där, eller kanske tacksamt.....vad vet jag!

Mummakardemumma från Diana som kommer vara precis likadan vid 45+!
image226


Dumma Willy´s

Gick runt på Willys idag o så slog de mig att att det är så retligt att kära sambo aldrig är med när det funkar så fint med min självscanning.
Ödet bet mig i röven för jag hade oturen att bli avstämd.
Fick packa upp all skit igen, köra det på bandet som vanligt och packa ner igen.
Fan va irriterande, frågade om jag inte kunde slippa men nä, de gick ju inte.
Anledningen till det här jävla blippandet är ju att slippa, det blir nerpackat med en gång, bara dra kortet och betala, hoppa in i bilen och åka hem.
Fuck hell att det blev så idag.
Dumma dumma jävla cp-blippbajs som valde mig.
Blev ju så klart sjukt nervös att jag skulle ha glömt blippa något och åka fast för snatteri, det hade varit väldans pinsamt! Men jag klarade mig, det stämde på öret!

Fredagsflott från liten Diana som ska äta tacos ikväll och utöka midjemåttet!
Kanske blir lite blandat gotte också=)

Diana Britt-Louise Persson

 
Föddes en regning jävla ondag, att börja livet i regn var nog ingen höjdare!
Det regnade varje födelsedag fram tills jag fyllde 15, då kom solen och sen dess har det varit strålande väder den 20:e augusti! Önskar dock att jag inte hunnit med så många födelsedagar, så hade jag sluppit ljuga om min ålder.

Har en mamma, en pappa, två bröder och två systrar. Växt upp i Skintaby, mitt ute i igenstans!
Namnet har min mamma så fantasifullt tagit från min kusin som fyllde 13 när ja föddes. Britt-Loiuse är i särklass det fulaste namnet jag vet så det är hemligt, säg det till nån o ni dör!!

Jag är en och en halv meter, lite tyngre än längden men jag tror mest det beror på att jag är för kort för min vikt, inget annat! Åldern Varierar, ibland 23, ibland 25, oftast 27 men de beror på att de andra ljuger så dåligt, framför allt min syster. Har upprepade gånger hotat att döda henne om hon avslöjar sanningen men hon verkar inte vara så rädd för mig.

Rädd är jag för allt, att vara ensam, att gå hemifrån själv,åka bil och buss, kräkas offentligt, få hjärtinfarkt eller hjärnblödning och framför allt är jag rädd för döden!

Har fobi för råttor och möss och så fort jag ser de äckliga små jävlarna får jag klökningar och det har hänt att jag kräkts, föreställer mig att en äcklig, skabbig råtta fastnar i min hals!

Gillar musik, fastnade i tidig ålder för gubbrock och kära Ulf Lundell. Försöker plinka på gitarren men jag suger, njuter att av segla runt på My Space och hitta ny musik.

Är en äcklig rökare som aldrig varit utomlands,aldrig varit i Stockholm och gångerna jag varit i Göteborg kan jag räkna på mina fingrar, lider av acne och massa fräknar, varit med i ett nummer av Slitz och i en film. Har hunnit vara förlovad och sambo och mamma åt en katt!

Kram från tjej med massa visioner men står liksom still för inget händer!

image225

Hundratals timmar i terapi.

Jag har spenderat många hundra timmar i terapi och nu kommer jag definitivt behöva hundratals till.
Jag skulle gå ut i köket och fixa lite mat när jag som vanligt sneglar in på min systers rum för att se vad hon gör.
Chockerande såg jag det guppa under täcket och då hon hade en kille här tog det inte många millisekunder förrän mitt minnesbibliotek totalförstördes.
Behöver sjukt mycket terapi för att överlva detta traumat!!

Över och ut  från tjej som mest tyckte det var kul och började prata med dom mitt i kalaset!

image222

Tack som fan solen!

Haft en jävla fin dag i solen idag.
Äntligen får jag dra fram solglasögonen igen, bara älskar dom. Världen blir så mycket vackrare genom ett par solglasögon!!
Naturen blir också mer smickrande och serotoninet boostar hjärnan till tusen.
Mår som en prinsessa idag!

  

   

Solvärme från mig som tappade min kamera idag!

Väntar bebis!

Råkade avslöja en stor hemlis, var inte riktigt min mening att förstöra överraskningen men det bara hände!
När jag var på barnmorskemottagningen för att lämna cellprovet såg jag min kompis bror och hans flickvän där, man går bara dit tillsammans om man väntar barn. Så fort jag var klar ringde jag Anna och frågade om det skulle bli tillökning i familjen Hanver.
Inte vad jag vet,svarade hon och frågade varför jag undrade.
Var ju såklart tvungen att berätta att jag sett hennes brorsa på MVC och hon blev väldans nyfiken.
Dagen efter ringde han och berättade den stora nyheten men han anade att hon redan visste då han träffat mig där. Förlåt!! Men jag var den första som visste, haha. Bra spioneri!!

Var på kalas hos ovannämnda familj i söndags och Annas pappa var där, Linda hade inte riktigt kollpå vem som var vem så när brorsan och hans tjej lämnat rummet frågade Linda mig om det var de två som skulle ha barn. Jepp, de stämmer sa jag. Deras pappa satt kvar i rummet med oss och när brorsan sen kommer tillbaka berättar han nyheten för sin pappa.
Fan, vi förstörde ju den överraskningen också!
Bajs vad jag känner mig taskig mot Peter. Massa förlåt!!

Marielle firade sin första födelsedag i söndags. Riktigt bortskämd blev hon den lilla parveln!
   
Myskramar från barnkär tjej!


Fyllemess??

Träffade en oldie i lördags som uppenbarligen fortfarande va lite sugen.
Stod och dividerade om hurvida allt stängde kl två eller inte och trots att jag faktiskt visste vägrade människan tro på mig. Suck vad alla ska vara envisa, försökte lura med mig till Mårtensson men jag visste att det var kört.
Tjötade om att han skulle komma hem till mig sen, jag var inte lika pepp på de.Gick hem!

Sen började de envisa messen som förmodligen aldrig hade skrivits i nyktert tillstånd, hoppas inte de iaf.

Han: Jag kommer snart??
Jag: Ingen bra ide´.
Han: Varför??
Jag: Måste det finnas svar på alla frågor?
Han: Ja du vill?? Och Jag vill!!
Jag: Är du på Mårtensson nu?
Han: Nej jag är på väg hem....Hem till dig =)
Jag: Gå hem och lägg dig!
Han: Ja men inte hemma hos dig??
Jag: Skönt att jag hade rätt.
Han: Vad då om stan eller dej?
Jag: Om stan, dags att sova nu.
Han: Hos dej då?
Jag: Blir inget med de.
Han: Okej men jag vet att du vill : -)..

Ha ha, ibland är det allt lite skoj med envisa typer som inte vet när det är dags att ge upp!

Kram från mig som säger att detta inlägg absolut inte är en diss mot dig, M!

Me and MacGyver!

image204
Jag och mr MacGyver hade en förträffligt trevlig timme i lördags.
Jag hittade hans hemliga gömma med flygplan och helikoptrar, hade sjukt kul med en jordnötsringarna som i lördags var hans flygplan. Lyckades jaga med min storasyster på detta spektaklet.
Skrattade som tusan åt mina egna MacGyver-skämt men det verkade inte som om de andra var så roade av dom.
Lillasyster sa vid något tillfälle att det nästan var så att hon skämdes över mig, men jag hade skoj och det var ju huvudsaken tyckte jag.

Sjukt kul att visa upp jordnötsringen och fråga:
- Vet du var detta är?
- En jordnötsring.
- Nä, MacGyvers flygplan!
Sen brast jag ut i i härliga skrattanfall!

Hittade en krossad jordnötsring på golvet.
Shit, MacGyver hade kraschlandat. Han dog nog och mitt flipphumör!
Men shitaspommesfrittas vad flippigt kul jag hade!

Kyss från Diana som saknar Björn!

Mr Mac G´s Flygplan.  Syster leker landningsbana.

 Här kraschlandade Mr MacG!

Snuvad på finalen!

image197
Var på trevlig inflyttningsfest i lördags och målet för mig var ju att dansa senare.
Sista öl-helgen nu så jag skulle passa på, iaf tills man uppfunnit den alkoholfira dansen i baren.
Jo tjena, vad jag blev snuvad på finalen. Var på Harrys, sjukt kul, träffade massa från förr, det var lagom att chilla lite där innan det var dags att dansa sista stunden  på natten.
Satt på Harrys och funderade på om jag skulle dricka en öl men ja kom fram till att jag skulle vänta på dansen, ville ju inte bli full!
Skulle träffa My halv två så då bar det av med raska kliv mot dansen. MEN när vi kom fram visade det  sig att de tydligen skulle dra fram klockan kl två så hon blev tre och allt stängde, hela stan dog klockan två.

Bittert konstaterade jag att det inte blev någon dans och ingen sista öl!!

Bara att gå hem!
  

RSS 2.0