Skinoren

Ringde hudläkaren i veckan för att beställa tid. Har några envisa jävla finnar på kinden som bara har bestämt sig för att sitta kvar hos mig!! Jävla trams det där, jag e på tok för gammal för det där med finnar=)

Fick tid den 14:e april, tjena vilken väntetid och då har jag ändå varit där innan.
Ringde igår för att snällt be om ett recept på Skinoren men tanten i receptionen hånade mig rätt fett med att bestämt tala om: Skinoren är receptbelagt och det kan vi inte skriva ut utan att se hur du ser ut!!
Jo, jag visste ju att den va på recept, därför jag ringde liksom.

Palla vänta på recept till april liksom. Kan ju ändå inte behandla huden under sommaren, då får man ju inte va i solen och det är ju inte helt kul att skydda ansiktet från solen hela sommaren. Huden mår ju som bäst då!
Vad då se hur jag ser ut?? Ofta man vill ha Skinoren för skoj skull då!! Jag kan maila ett kort eller nåt....

Ringde min snälla doktor på vårdcentralen i morse och redan två timmar senare stoltserade jag glatt in på apoteket=) Precis strykit på ett lager och mina kinder svider rätt fett.
Tur det är hemmakväll i kväll!!

Kyss o hej från en prickig tjej!

Rent hus!

Ett program som började på tv fyra idag.
Jag höll fan på att smälla av när jag såg den rara mannens lägenhet. Jävla soptipp med bråte överallt.
Kan inte för allt i världen förstå hur man kan hamna i den situationen och bo på det viset!
Det fanns verkligen prylar överallt och golvet gick knappt att skymta än mindre kunde han röra sig fritt i lägenheten.
Två "snälla" experter kom till hans undsättningen för att hjälpa honom att röja och städa. De hittade både de ena och de andra hos honom. Kryp och larver i badrummet och ännu mer i kylskåpet. I kylen fanns också en lax som gick ut 2001 och ett smörpaket vars bäst-före datum var 1995!!
Fy vad sluskigt. Det röjdes utav helvete och han fick slänga nästan tre ton bröte.
Om jag hade kommit hem till honom hade jag vänt i dörren, finns inte en chans att jag hade vistats i den lägenheten!! Då hade ja spytt, seriöst asså.

Va på fest hos en kille och hemma hos honom så jävla sunkigt, inte stökigt men jäkla snuskigt och äckligt. Toan va sjukt nasty så ja kissade hellre ut, kattsand över hela golvet och gammal kattmat på köksgolvet. Kaffebryggarens kanna var inte längre genomskinlig utan snarare beige!Skulle få världens panik om jag tvingades använda ett glas leler bestick.
Jag fick sån ångest av att vistas i hans hemska lägenhet att jag ville sanera mina kläder framför allt mina sockar=)

Tur att jag är pedant!!
Over and out från en blond Diana som inte visste vad en imac är, ha ha!

( För er andra som inte heller vet vad det är kan jag informera att det är en dator av något slag där allt sitter i skärmen och ingen låda behövs eller nåt sånt skit förklarade han de som, så vet ni andra blonda människor de me.)

Otålig!


Bott här i två år snart och haft som projekt sen dag ett att fixa sladdarna med kabellister.

Har konstigt nog bara två kontaktuttag så det ligger ju sladdar lite härs och tvärs här. Så klart har jag inte införskaffat några kabellister ännu och idag blev jag så jävla trött på alla sladdar. Hemma hade jag gamla hederliga sladdmojjänger. En spik med en plastplutt på, duger fint för stunden tyckte jag.
Tålamod är ju inte min grej så nu när jag väl bestämt mig för att göra det kunde jag ju inte vänta tills jag varit och handlat lister.

Gick ju inte helt jättebra för mig, har tre sladdar dragna åt samma håll och jag skulle ju få alla tre på plats på typ samma ställe och envis som jag är kunde jag ju inte ge upp och be pappa om hjälp!

Har iaf fått upp skiten nu men det resulterade i att jag spikade rakt genom nätverkssladden, skavde rejält på balkongdörren så färgen flagnade, gjorde ett hack i parketten och hamrade mig på tummen ett antal gånger. För övrigt samma tumme som fortfarande är blå under nageln sen jag jag köpte nya sängen och skulle få fast benen.
Får nog be pappa fixa till mina sladdar=)

Stormvarning igen, brukar ju alltid bli lika besviken när det inte blir något av stormen men nu hoppas jag att det verkligen INTE blir de!!
Är ensam hemma ett par dagar så jag vill ha lugnt väder och slippa vara lite smårädd.
Fröken nojjig tittar ju såklart fram nu=)

Don`t kiss and tell!!

Kärlek!


En kompis lilla son 7 år gammal har en flicka på sin gata som är kär i honom. Flickan är något år äldre men hon är helt förtjust i T. E har berättat för sin mamma att hon är så väldans kär i honom men han ser inte henne.
För några dagar sedan kom hon hem till T för att leka och hon hade med sig en present till T. Hon hade planterat en tulpan i en glasburk som hon gav till honom. Är inte de kärlek??

T var brutalt ärlig och sa att han inte ville ha den, "han hade tllräckligt med blommor"!
E blev lessen och berättade för min kompis vad T hade sagt, min kompis försökte släta över det med att säga att T säkert blev generad. Flickan bestämde sig för att gå hem och att hennes mamma skulle få blomman.
Lilla flickan som ansträngt sig och gjort en present.

Tidigt i livet ska man få hjärtat krossat, bara att lära sig och vänta på nästa gång=)
Peace out från en förvirrad Diana

Premiär för "Nya" Willys ikväll!


Pappa ringde i eftermiddags och frågade om jag ville följa med och kolla hur det blivit nu när Willys är färdig med sin ombyggnad, premiär idag ju. Nej pappa, det är jag inte sugen på!
Men sen ångrade jag mig och bad dom köra inom och hämta mig, detta skulle jag sedan ångra när jag kom fram till parkeringen på Flygstaden. Fullsketet överallt, varenda liten p-ruta upptagen och kön till Willys skojar man inte bort. Vi va nog där ganska så exakt prick 18.00 och stod i den där kalla blåsiga kön i säkert en halvtimme innan vi kom in. Jag kände mig väl inte jättepepp på att stå där men min pappa tycker de är kul när det händer saker och de va ju inte så att han tvingade med mig så jag hade inte mage att gnälla.

Men det fanns en hel del andra som gnällde!! Det ojades och uschades överallt ifrån kön," fy vilken kö, usch jag orkar inte stå i denna kön, varför är det så mycket folk, varför åkte jag hit, varför ska man köa för att handla?" Där ibland var nog min mamma den som klagade mest!
Nä varför står ni kvar där om det är så himla jobbigt? De va väl knappast någon som tvingade er att ställa er i kön, Maxi ligger ju rakt över vägen, gå dit och handla om det är så jävla jobbigt. Pajja inte min pappas känsla att av det är något nytt på g och han faktiskt tycker det är lite kul=)

Sen va de ju så typiskt svenskt att så fort någon trängde sig i kön eller lyckades komma in snabbt stod folk och klagade ganska högt på att den och den trängde sig. So? Va ska de andra göra åt de, spring efter de som trängde sig och skäll på dom!!

Kön var värre än Ge-Kås en lördag och de släppte bara in ett fåtal personer åt gången. Självklart blev vi stoppade precis framme vid dörren och med min vanliga tur skulle det ju så klart fotograferas just då. Tjena där står Diana, frysit i en halvtimme, håret blåst all världens väg, framför allt luggen då sen gårdagens misslyckande med saxen. Kul, så himla kul, bara att le och se glad ut, pappa log iaf stort!!

Väl inne på Willys var de soft, inte så mycket folk. Jag skulle ju bara handla mjölk så jag struntade i att hämta en självscannings-apparat men jag hittade så klart massa annat jag "behövde". När jag kom till kassan och såg kön var jag snabb i att ändra mitt beslut och gick o hämtade en blipp-blipp. Smidigt som tusan ju, blippa, ner med det i kassen, hänga upp apparaten, dra kortet, betalt och klart. De tog mig sammanlagt två minuter sen var jag klar i kassan och ute. Pappa och mamma stod i kön och efter 20 minuter pallade jag inte vänta längre. Gick och hämtade en blip-blip, scannade pappas varor, han var lite motvillig till detta först men när vi fem minuter senare var ute tyckte han det var smidigt som tusan.
Idag funkade blippandet alldeles utmärkt, önskar att min sambo var med och såg tjusningen med konceptet då det inte gick så bra sist!!

När man gick ut fick man dessutom en presentpåse av Willys, gulligt och väldigt uppskattat.
Knäppte ju så klart några bilder med mobilen på den hemska kön men tyvärr kan jag inte dela med mig av dom då jag inte fattar vilken sladd som ska in i vilken ände i telefonen och datorn men ni kan säkert se de i Hp i mån, håll utkik efter mig precis i ingången, hihi.

Det värsta av allt är att jag faktiskt ska bege mig till Willys en gång till nu, Anna som ringde och tjatade med mig.
Men de kan ju bli skoj...eller något!

Over and out från Diana som idag fått en lagom stor dos av mamma=)

Way Out West!


Biljettsläpp på fredag, väntat på datum för släppet till Way Out West ett tag nu.
N.E.R.D, Lykke Li och Jose´ Gonzales är några av favoriterna som är klara.
Skulle ju önska att Maroon 5 kommer =)
Massa skoj på en "vuxenfestival", må det gå snabbt tills sommaren är här!

Innan det blir dags för detta äventyr citerar jag kära syster:
"Vad kan bli bättre än Bruce Springsteen på USA:s nationaldag den 4:e juli?"
Jo, Ulf Lundell på min födelsedag, hihi. Måtte han turnera i sommar!!

Puss från en sommarlängtande tjej!

5:e

Besöket på KBT:n idag. Har flytit på den senaste tiden, hela detta året har funkat finfint, mycket bättre än på länge men nu har jag nog trillat ner i en svacka.
Fan vad jobbigt det blev att gå iväg i går och jag är inte så pepp idag heller.
Med läxan har det gått si så där, har inget stolt att visa upp idag!
Helvetes bajs att de ska skifta så, jag kommer får kämpa som ett litet gnu men jag kände mig väldigt redo för det innan. Nu har all energi dalat ut och fan vad jag inte vill stå ut i den här skiten. Palla nog.
Astra Zenica borde ju vid det här laget kommit på en mirakelmedicin.
Jag vill inte tänka 8 miljonet steg i förväg och framför allt inte må illa och har sjukt mycket oro när jag ska gå hemifrån.
Diana, mindfulness is the fucking key!!
Säger som Nike: Just do it.
Puss från en urlakad och mkt besviken Diana

Basal kroppskännedom II

Andra träffen med lilla gruppen idag, va bara fyra, en del som droppat av.
Mest golvövningar idag, ligga på en matta, känna underlaget och sprattla med benen och sånt. Väldans underhållande på den som tittar på=)
Kunde iag konstatera att jag har sämst hållning i hela världen och att min rygg e paj e ju ingen överraskning när jag själv inser hur jag står.
Ganska flummigt att ligga där på en matta i antihalksockar och känner efter hur lång jag uppfattar att min överkropp respektiva underkropp är och hur lång jag känner mig totalt. Jävla kul att jag faktiskt kände mig en bra bit längre än mina 154 cm.
Positivt  är mina höftkulor är väldigt stabila och idag lärde jag mig stå som en stolt krigare! Står jävla stadigt nu så försök putta mig om du kan!


Jag är så glad att jag föddes intelligent och ännu gladare över att jag är så jävla bäst alltid!

Bågmagen är kvar!


33:e träningspasset idag, varit näst intill utan socker hela året, kul att säga hela året, alltså knappt två månader.
Men visst fan är min degmage kvar ändå! Losat några cm i midjemått och mina jeans går alldeles utmärkt att knäppa men nä, den liksom hänger kvar där som en liten båge=) Jävla jul och jävla choklad!!

Gett mig på sex-veckorspasset nu, sex dagar i veckan i sex veckor- kommer aldrig palla de, fem dagar kan jag tänka mig, that´s it!!
Vette fan om det är värt det, jag kommer nog aldrig bli snygg i bikini=)
Tycker det är snyggt med lite hängbuk!!

Som om inte denna dagen inte varit smärtsam nog har jag klippt mig och luggen blev för kort och helt mongo,tackar allra hjärtligast till den som uppfann mössan!! Dessutom har jag ont i ryggen så det känns som nån hugger mig i ryggen så fort jag rätar på den!!
Nu vill jag bara äta choklad!!
Tack för denna helt underbara måndag!!

Tur och retur från helvetet!


Smärta är ta mig fan inget för mig!
Idag pallar jag inte ens leva med mig själv.

Dags att träna och lida lite mer!
Hej eller nåt.

Jämställdhet!


I lördags kom ämnet jämställdhet upp. Jag finner det ganska roande att så fort ordet nämns handlar diskussionen om kvinnor, framför allt i arbetslivet, att de tjänar mindre och att det finns färre kvinnliga chefer. Och då är det ofta män som inleder med detta argument, varför förstår jag inte.
Klart att det här med lika lön och jobbpositioner är viktiga frågor men det finns ju betydligt viktigare saker som fígurerar i vardagen.

Jag som kvinna har aldrig upplevt det där med diskriminering pga av könet, i min familj var det mamma som var boss och det har gett mig en grund för att faktiskt se att kvinnor klarar mycket.
Det är bara för oss alla att acceptera att vissa saker sitter i sen urminnes tider !
Klart som korvspad att jag har sämre fysiska förutsättningar än de flesta män. Tänk om Sveriges brandförsvar, militär och polis skulle kvoteras och till hälften bestå av kvinnor. Halva Sverige hade ju brunnit upp för att de flesta kvinnor pallar inte det fysiska och faktiskt inte det mentala lika bra heller!
I krig hade vi gått under och det kriminella buset hade härjat fritt på gatan så vad hade vi haft för nytta av jämställdheten då?!

Jag skulle ju aldrig palla bära fem meter slang med sprutande vatten och skulle jag lyckas få ner en buse på marken hade jag behövet bruka så mycket övervåld med min batong att stackars mannen hade blivit diskriminerad. Jag hade inte heller pallat springa runt i feta kängor med en AK-5:a i famnen! Där är det ju solklart att männen har ett fysiskt och mentalt övertag! Inte fan kan jag släcka bränder genom att "tala dom till rätta", haha!

De som lider mest att av det inte råder jämställdhet är ju de, både män och kvinnor, som inte kan acceptera de olika förutsättningarna och inse sina begränsningar!
Gör vad fan ni vill och det ni klarar av, thats it!!

För mig finns det ingen jämställdhetstvekan utan bara massa självklarheter!
Kvinnor måste sluta tycka synd om sig själva och framför allt sluta hugga varann i ryggen! Tjejerna pajjar så otroligt mycket för varann så om kvinnorna gör som männen och håller varann om ryggen istället för att racka ner på varann finns det nog många saker som löser sig av sig själv!

Sen finns de ju massa saker som kvinnor är bättre på, är det någon av dom kvinnorna som reflekterar över det och försöker hjälpa männen i den situationen? Skulle inte tro det.
Kvinnor är ego och vill bara ha och ha, stackars dessa underlägsna män som finner sig i det!

Skulle inte för allt smör i Småland bli en rabiat feminist som slänger behån och låter djungeln av hår växa här och där, inte heller sluta bruka uppfinningen smink.
Om man inte använder behå för man hängpattar, det lärde jag mig av Kamratposten när jag var liten och använder man inte smink kan man inte spela på sin sexighet!

Precis nu greppade jag mannens kuk och högg mina könslikar i ryggen!

Jag är en person, för klen för att vara brandman men med den otroliga gåvan att kunna föda barn!!
Peace out--jag hyllar männen och förblir en prinsessa!!


*På kortet är  jag tio år och spelar prinsessa i "Åsneprinsen" där jag i slutet blir räddad av min prins, ha ha!
Sagor är underbara.


Waste of time...

...denna sega söndag! Va uppe en stund i morse sen sängen igen. Vaknade kl fem och kände att det inte var så lönt att göra något av denna dagen.
Har iaf tränat idag, det var inte jätteskönt för min redan lessna mage och jag ville mest bara bakfyllebajsa för miljonte gången igen =)

Måste gå och köpa något drickbart från kossan, hela jävla vägen till hemköp!!
Attans jävla bajsdag!


Bakfylla av Melodifestivalen!

 

Skulle gärna referera till Melodifestivalen idag men ärligt talat är det tyvärr så att jag inte minns så mycket.
Var hos storasyster och hennes sambo, käkade sjukt god middag (de gjorde du väldans bra R) och drack rödvin till maten. Rödvin är livsfarligt för huvudet!
Sedan blev det provsmakning av konstiga öl och tyvärr va de äckliga, tack och lov hade jag Staropramen.
Efter rödvinet och innan ölen var jag tvungen att klämma in tid för att ta medicinen och inte dricka på ett tag efter det, gick sådär va.

Lite mer rödvin, öl och sedan en god Southern Comfort. Lagom kalas i huvudet när det var dags för Brödern Beischer på Penny.Mycket bra spelning som bidrog till en exellente stämmning! Mer öl där, schysst musik och lite dans "down under"!!

Och här satte karatefyllan igång!!
Drog i väg några fyllemess till diverse stackars satar, lite mera öl sen jävla var det kört. Av någon anledning blev jag sur som sen utmynnade i massa tårar och lip och fan vad Diana sket i de andra och skulle gå hem.
För mycket alkohol och för mycket uppgivet jävla lipande slutade kvällen med att jag  fick en smärre panikattack och stackars vakterna på Moon stod helt handfallna när jag hyperventilerade och inte kunde andas.
Lillasyster kom till undsättning och fy fan va jag fick släpa mig hem.
Väl hemma var jag om möjligt mer full än när jag lämnade Penny innan de ens hade stängt.
Dunkade huvudet i köksbordet och käre mannen serverade mineralvatten.
La mig i sängen som mest kändes som en karusell, lyckades somna men vaknade efter bara en timme typ med värsta tänkabara huvudvärk och minsta rörelse gjorde att spyan helt spontant hittade vägen ut genom munnen. Försökte lägga mig på sidan men de va kört så in i helvete. Mådde så dåligt att jag ringde lillasyster som lovade att komma om "några sekunder", efter en halvtimme fick jag ringa igen och hon skulle komma "på några sekunder", men hennes sekunder var sjukt långa och tredje gången jag ringde kom hon.
Hon hann knappt innanför min dörr innan hon själv började kalva som ett magsjukt barn, inte mycket till hjälp där inte. Bara att förtränga huvudvärken och försöka somna. Låg nog där och led i några timmar innan jag somnade!

Vaknade på tok för tidigt i morse, illamående, bajssmak i munnen och ångest ångest!!
Minns klart och tydligt varför jag inte drack på dessa dryga två år och nu är det absolut inte värt att få hemska dräggiga fjortisfyllor! Och att skicka fyllemess är det värsta man kan göra och när jag tänker på det knyter det sig i magen. Tacka fan för att jag inte känner dessa poor bastards!!

Hade ju lovat att hjälpa storasyster att flytta med men jag är inte i skick till det idag, Förlåt Bettan!!

Så här slutade kvällen hemma på toan:
Lagom fräsch brud, vill nog inte riktigt veta vilken tidpunkt på kvällen som frillan och sminket levde sitt eget liv=)

Over and out från absolutisten som mår sämre än förtjänat!


Spybibblan!


Var på biblioteket idag.
Gillar inte de nya de byggt, allt är ju spygrönt där inne och det ligger så nära vattnet att jag blir åksjuk!
Hur tänkte de när de valde färg? Pensionärerna måste ju vara känsligare än mig!

Anledningen till att jag knallade dit en lördag beror på att jag var tvungen att kolla i en fackbok (detta innan måndag så jag var sent ute), denna bok fick man såklart inte låna hem.
Letade upp en schysst plats att sitta och bläddra på, inte för nära vattnet och inte så omgiven av spyfärgen.
Lungt i typ 10 min sen kommer det en tant och konstaterar att det är ett mysigt ställe att sitta på. Jo, svarar jag och tänker: prata för fan inte med mig när jag läser. Sen ropar hon dit sin man och sina barnbarn, ofta det för blev lungt efter de : NÄ!!
Vad tänker dessa idioter på? Jag befinner på bibblan och minns inte jag fel fick man lära sig när man var liten att på bibblan ska man vara tyst.
Jag vågar fan knappt svälja inne på bibblan!
Sen tjatas det så jävla mycket om att vi ungdomar inte har någon respekt för äldre, var är deras respekt gentemot oss??

Hoppas melodifestivalen är skit idag så kan jag ta ut min ilska på den=)

Bröderna Beischer på Penny ikväll, dom e bra. Jag är dock lite rädd för alla dräglandes äckelgubbar som raggar på Penny men jag har förstått det som att damerna är värre!
Men man kanske slipper gå ensam hem ikväll då=)
Tjyzz

Grannar!


Grannen under mig är en riktigt ragata!!
Hade bott här i typ tre dagar när hon klaga på att vi gick för hårt i golvet. Mötte henne i trappen och hon sa att jag hade väldigt hårda hälar. Blond som jag är tänkte ja "hur kan hon se de, jag har ju sockar på mig". Men hon menade ju såklart att jag går hårt på golvet. Då kan jag ju tillägga att jag faktiskt inte varit i lägenhet dessa dagar då jag dagen efter  inflyttning var några dagar hemma hos mamma och pappa.
Sen har hon nog skällt på mig tusen gånger. Jag pratar för högt i telefonen när jag är på balkongen säger hon och så ber hon mig hålla käften! Jag får inte röka på balkongen för då går röken in till henne, inte grilla på gården och sen är det ju ett väldigt problem att jag och syster är ute så mycket på dagarna för hon kan inte se skillnad på vem av oss det är som springer i trappen!!!!
Innan jag går hemifrån lyssnar jag noga så hon inte är i trappan och skulle hon va det står jag innanför dörren och trycker tills hon är borta. När man stöter på henne i trappen är hon antigen en surfitta och klagar över något eller så har hon fått kuk kvällen innan och då är hon urtrevlig. Känner mig som en  hycklare när jag står och pratar med henne.
I veckan mötte jag henne och hon var så himla trög. Någon har ställt ett askfat utanför  entrédörren och hon verkar tro att vi alltid röker där nere så hon påpekade vänligt att vi skulle fortsätta med det. Det är så skönt för henne att vi inte röker på balkongen längre, ingen rök som går in i hennes lägenhet.
Då ville jag bara skratta åt idioten. Vi röker enbart där nere när vi har kompisar här så mina övriga cigg, säkert 10 st om jag är hemma en hel dag, röker jag på balkongen!!
Den inbillningskärringen kan äta min varma bajs.

Anledningen till att jag kom att tänka på henne idag är att jag vet att värsta utskällningen väntar. Våra värmeljushållare i glas på balkongen har blåst ner inatt och såklart ligger det skärvor på hennes balkong!
Hade det varit hos en annan granne hade jag plingat och berättat läget, folk kan ju faktiskt skära sig. Men jag är så hemsk så jag tycker gott att hon kan få smaka på lite smärta!! Skulle jag plinga på hos henne för att vara snäll och tala om det hade hon skällt i vilket fall som helst så då kan hon lika gärna bli lite extra uppretad den äckelhoran!
Jävla surkärring, ska jaga iväg henne en vacker dag!


What the fuck?

         
Alltid alltid ska ja ha sån jävla lust att stoppa något i käften, o nä, jag menar mat och inget annat!!
Hade vi snackat om "fröken från uppåt" hade jag faktiskt menat kuk!!
Här sitter jag med min lite smått hängades, men väldigt charmiga, mage och vill inget hellre än att trycka i mig typ 7 hekto godis så här en tråkig fredagkväll!!
Men nu e ju jag duktig och tränar men inte fan hjälper de, den hänger här så ståtligt ändå!!
Flera jäkla pass varenda vecka och nä, de har faktiskt inte gett mig så mycket.
Kanske går bättre om jag slutar trycka i mig godis....men de vill ja inte!!!
Det är ju faktiskt flera månader kvar till sommaren =)

Tuppjuck och klass 2 varning!



Igår gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra och eftersom att det är en speciell händelse delar jag bara med mig av den till de som var duktiga att öva sin franska i skolan!!

Tuppjuck:
Ma soeur m'a demandée de lui montrer comment déplacer son pelvix tandis qu'elle montait un garçon, et elle a voulu que je s'étendît sur elle à l'exposition comment je la fais!!
C'était probablement le moment de sexuel embaresing dans ma vie, la pose sur ma soeur et déplacer mon pelvix et lui étaient supposent pour le faciliter pour elle!!!!
Nous sommes tombés dedans dans un seau de rire et il n'est pas allé tellement très bien=)
Mais c'était amusement, ainsi si cela fonctionne c'est des mercis à moi!

Ett gott skratt till alla fransktalande!!!!

Klass 2-varning utfärdad i Halland idag, Why? Det blåser ju alltid här och inte är väl detta så farligt som klass 2? Den varningen har ju utfärdats ett x antal gånger och jag blir faktiskt lika besviken varje gång de inte blir allvarligare än en vanlig storm i Halmstad. Hade ju varit lite spännande om det hänt något annorlunda=) Tacka vet jag Gudrun, då blåste taket på vårat hus av och min syster fastnade upp i Nybro och missade starten på skolan för att tågen inte funkade. Det var ju skoj att bli påverkade på något sätt av naturens mäktiga krafter. Ingen kan väl besitta mer kraften än naturen? Förutom Joe Labero då!
Havet är ju sjukt mäktigt och slukar flera tusen människoliv per år. Skogen och blåsten i kombination är mäktigt men havet är ju i särklass övermäktigast.

När jag är på stranden, inte en sommardag utan på hösten eller vintern så upplever jag havet så stort och mäktigt att jag faktiskt inte vet om jag tycker att det är vackert eller om jag får ångest. Himla märklig känsla. Havet är ju så stort och oändligt och det liksom vrålar när det är höga vågor, tror faktiskt att havet skrämmer mig lite, symboliserar ju livet lite och det är så nyckfullt! Ser inget slut på havet, det är stort och öppet och det får mig att uppleva ensamhet men jag fascineras ändå av det!! Tufft som tusan, någon obehaglig fast samtidigt tilltalande ångest som plågar sig genom hela kroppen!!

Denna veckan har i sig varit lite av en ångest-vecka. Sjukt uttråkad och varit på så himla frustrerande humör, hatat hela männskligheten och varit allmänt "piised off"!
Tror att jag kanske är på väg upp men jag har ingenstans att göra av min energi, sover mindre än vanligt och vill göra massa saker men nä, vad skulle det vara?! =)
Jag är iaf jävla tacksam att jag inte haft någon dal på väldigt länge och ingen hemsk depression på säkert över ett och ett halvt år! Bara lite dödsångest emellanåt men det är lite som det där med det stora mäktiga havet, fascinerande men så himla hemskt. Jag vill aldrig dö och ju bättre jag mår desto värre skulle de ju va att dö.
Ambivalent tjej; jers!
Hypomani minns jag inte när jag hade senast, var nog inte så längesedan men med tanke på att det är som en skön liten fjortisfylla är det ganska välkommet =)
Blir ju iaf produktiv, är ju till och med duktig och skickar mail till alla stackars satar jag aldrig hör av mig till och alla på min msn-lista för sig en påhälsning! Sen är det ju inte alltid lika kul när det dräller in mail och diverse inlägg som jag inte har någon som helst lust att svara på men måste eftersom att jag skickade först och har jag ju inget annat val än att skicka ett (grymt mycket kortare än det första) mail.
Kan ju iaf skylla på att jag är bipolär; that´s my excuse,what´s yours?? He he.

Måste ju tillägga då att jag faktiskt är sjukt normal trots detta=)

Kyss o hej o måtte de blåsa utav fan ikväll för Linda vill se skräckis!!


Månförmörkelse!!


Sagt och gjort gick vi uppa 03,40 i morse/natt. Ställde min väckarklocka vilken jag aldrig ställer annars då jag alltid använder mobilen men den var jag tvungen att ställa på åtta eftersom att jag skulle till ssk kl tio. Ville ju inte riskera att jag inte kom upp och kunde ställa om klockan.
Fattade typ inte ett jota hur man satte igång larmet på den men Fredrik hade koll =) Dessutom kollade jag och Fredrik på tv och jag kunde fasen inte somna så vid halv två kände jag mig lite stressad att somna, speciellt eftersom att Fredrik påpekade att vi skulle upp om två timmar=)
Aldrig vaknat till min väckarklockan innan och höll på att få en smärre chock när jag vaknade av buzzet och stackars Fredrik hojtade på mig, var ju så trött att jag knappt fattade vad som hände!!
Masade mig upp ur sängen och tyckte det var sjukt spännande att se månförmörkelsen.
Filmade månen innan vi gick och la oss och tog några mindre lyckade bilder. Tänkte ju att jag skulle filma hela proceduren när månen skuggades på jorden så jag var ju smart och förberedde mig genom att ställa kameran i hallen och dessutom var jag ju tvungen att ställa fram kikaren och syster timade kaffebryggaren.
Blev lite skräckslagen när jag tittade ut genom fönstret och inte kunde se månen, blev lite förvirrad om vilket vädersträck den skulle befinna sig i så jag och Fredrik vandrade ut mitt i natta för att hitta den jävlen men nä, det var så molningt ute att vi inte kunde se månen.
Kände mig ganska snuvad på konfekten och de fanns ju inget annat än att gräma sig över att man gått upp och gå och lägga sig igen. Såklart kunde jag inte somna om på en bra stund, stressande som tusan då jag skulle ju gå upp klockan åtta igen.
Tjena, jag vaknade tio över tio och dumma jag måste missat när klockan ringde. Försov mig ganska grovt och jag har nog inte försovit mig sen gymnasietiden eller något.
Sjukt dåligt samvete mot ssk och ringde hennes telesvar. Som tur var ringde hon upp mig ganska snabbt och allt löste sig!! Hade varit hemskt om hon hade suttit där och väntat  på mig.
Men allt det här är ju månens fel eller rättare sagt molnen, dumma dumma!!
Nu måste jag vänta till 2010 innan samma tillfälle dyker upp igen!

Denna dagen började ju mindre bra och jag har redan rökt för många cigg, sugen på mer kaffe men jäkligt pepp för träningspasset i eftermiddag trots att jag har grym träningsvärk i överkroppen sen det nya passet igår.
Utan smärta kommer man ingen vart=)

Over and out!!

Rädd för maffiafrisören!


Var med lilla killen hos frisören idag, inte stans flashigaste men en frisör bör ju veta vad den gör när han/hon sätter saxen i håret. Mannen på den här salongen är duktigt men idag fanns där även en kvinnlig frisör (kan nog knappt kalla henne frisör iofs).
Tack och lov klippte mannen Theo och i stolen jämte klippte den nya tjejen en dam i dryga 50. Damen var ganska missnöjd med uppklippningen i nacken, kan verkligen förstå det för uppklippningen var mest bara klippt i två lager typ. Hon skulle tydligen ha håret lite framåtlutat men det hade frisörskan också missat och bara låtit ca 2 cm av håret på sidan vara långt. Damen påpekade med all rätt detta och ville få det tillrättat, frisörskan blev typ sur och var tvungen att be mannen om hjälp och detta resulterad i att mannen stod och skrek och tillråga på allt kunde frisörskan inte svenska utan stod och gnällde på persiska.
Dessutom var tanten så jävla trög när hon påpekade att örat syntes mer på vänster sida, tror fan de när man har sidbena åt höger. Jag har själv sidbena åt vänster och det är ju klart som korvspad att mitt hår på höger sida är tunnare och därmed syns ju örat tydligare. Pucko!!
Hon fick iaf lov att "snygga" till håret men jag kan ärligt säga att det inte blev jättebra!!
När klippningen var klar betedde sig frisörskan väldigt oproffsig och visade tydligt hur jobbig hon tyckte att damen varit och satte sig demonstrativ på en stol och suckade, stackars damen borde sluppit betala och få kompensation. Jag hade lipat som en gris om jag gått från en frisör och varit så hemskt i håret och dessutom jävligt missnöjd!!
Theo blev klar strax efter detta och då han är en 7-årig pojke utan större krav på frisyr utan är nöjd om håret är kort med lite lugg att sätta gele´ blev han jättefin i den gröna och röda färgen mannen var vänlig att lägga i=)
En annan dam satt i kö för att få klippa sig och blev helt förskräckt när mannen kom fram till henne och sa att hon kunde sitta ner i stolen så skulle tjejen komma och klippa henne snart. Man verkligen såg paniken stiga i den damens ögon och hon frågade om inte mannen kunde klippe henne och som tur var för henne så blev de han som skulle klippa henne=)

Efter detta var vi en runda på stan och jag kan nu passa på att be om ursäkt till alla jag lyckades köra på med barnvagnen, tror inte de var så många som blev kapade i hälarna. Men lilla Marielle är inte ens ett år så han kon ju inte gå ännu=)

Dags och sova nu, klockan ringer 03,45, bara några få timmars sömn.
Måste ju vara vaken när det blir månförmörkelse ( ca 04,00 i natt), spännande som tusan. Jag, Fredrik och linda ska va mongos och gå upp och titta.
Jag såg en solförmörkelse när jag var typ 9 år eller något och det gav mig sån himla ångest, rädd som tusan att solen aldrig skulle lysa mer. Och nojjig som jag är och dessutom lider av dödsångest måste jag ju vara vaken i detta ögonblick ifall något i himlens system skulle spåra ur och vi aldrig mer får se dagsljus eller om jorden i värsta fall skulle gå under vill jag ju vara medveten om detta.
Nojjig som tusan,jag vet, men jag har massa massa nojjor. Rädd för typ det mesta so why not this liksom=)

Kyss och godnatt!!

Mongovagnar och självscanning!



Jag och sambon var och handlade nyss, som vanligt hamnade vi på Willys Flygstaden.
Trots att vi varje gång gnäller lika mycket på deras jäkla ombyggnad. Ett gott skratt fick vi iaf när vi upptäckte att Willys bytt ut sina vanliga kundvagnar till några konstiga muppiga tvåvåningsvagnar som till råga på allt är röda!!

Själaglad blev jag när jag klev innaför dörren på Willys och såg stället med självscanningsapparater, sjukt spännande. Klart vi (jag) ska ha en sån. Min bättre/sämre hälft var inte lika imponerad men som vanligt fick jag som jag ville efter att proklamerat hur bra och smidigt det är och man spar mycket tid! ( Vad vet jag egentligen om det, aldrig gjort det ju).

Gick med spännande steg och sköt på den röda mongovagnen med min självscanner i högsta hugg. Här ska det blippas och grejas, värsta grejen ju!

Trodde iaf jag men shit vilken besvikelse det blev och stressigt som fan då den andra halvan av oss alltid ska stressa genom butiken och hämta det som behövs och bara slänger ner det i vagnen. Det funkade ju inte alls nu, nä jag skulle ju blippa allt och sen skulle det packas någorlunda bra i kassarna med. Eftersom att vi alltid handlar så mycket fick vi ju trångt om plats i "the smart cart" och efter en stund var vi på bristningsgränsen och min andra hälft suckade som aldrig förr och tyckte att det var en sjukt dålig ide´men jag var ju tvungen att försvara mitt beslut om hur jävla smidig det är.

Den röda mognovagnen var fullsmockad och överallt var det byggubbar och diverse andra ställningar så jag lyckades ju såklart vara i vägen för en del och de bara tittade på mig och suckade, en tant stirrade lite och sa:
- Herrejösses!
Ät min varma bajs tänkte jag och hämtade upp en suckande liten stackare vid kassorna som stod med massa grejer som inte fick plats i vagnen!!

Äntligen klara, inte behöver vi stå i kö heller sa jag, det behövs ej om man ska betala med kort. Synd bara att jag inte fattade ett skit om hur man skulle göra. Där stod jag handfallen med en överfylld vagn och självscannern lite pinsamt  i handen.
- Vad gör jag nu, frågade jag nån tant och genast haffade en gubbe mig och shit pommesfrites vad jag inte riktigt kunde hänga med i hans tempo. Vid det här laget kom dessutom den nervösa Diana fram och jag svettades som ett as och kände hur röd jag blev i ansiktet. Stackars blond liten flicka som inte fattar=)
Lyckades dock fixa betalning och hela kittet med hans hjälp men jag var så röd i ansiktet då att jag sa tack för hjälpen utan att ens titta på honom!!

Klart att jag i bilen sen var tvungen att påpeka att det inte var självscanningen i sig som var problemet utan det faktum att Willys bygger om och mest berodde det på att vagnen var för liten, det är faktiskt sant också.
Blir nog självscanning nästa gång med!!

Irriterad som fan!



Jobbat med ett relativt stort projekt sen i mars och efter många om och men lyckades jag med det näst intill omöjliga!! Fortfarande en hel del arbete kvar men jag har gjort den del jag kan och ska göra.
Lagt ner väldigt mycket tid och energi på detta projekt och jag har verkligen engagerat mig helhjärtat!!
Jobbat med detta minst en dag i veckan under 10 månader och var faktiskt stolt över min bedrift.
Lämnade över detta i händerna på relevant person och idag, har inte ens gått två veckor, är mitt slit förgäves!!
Allt arbete och all tid är liksom PUFF bara borta. Vet inte om jag mest ska vara arg eller lessen, tycker att personen i fråga faktiskt är jävligt otacksam.
Jag har deltagit i detta projekt utan någon som helst vinning för egen del!
Fan vad jag är sur!! Helvetes helvet!!
Fan jag är så jävla upprörd att någon annan kan vara så jävla oförsiktig. Går inte heller att återställa det såvida inte jag vill börja om från början och det har jag verkligen ingen lust med!!
Massa kvar med detta projekt och har en del andra uppgifter som jag åtagit mig och måste slutföra men jag har bara lust att skita i det och lägga ner min verksamhet!

En riktig jävla jubelidiot som förstörde mitt "work"!!
Sjukt jävla förbannad, besviken och överkörd så jag blir nog tvungen att lipa lite!
Det sorgliga är att du faktiskt inte fattar att du sårat mig och absolut inte visar någon som helst uppskattning!

- Tack för hjälpen!
- Var så god

- Pajjat hela skiten nu.
- Dra åt helvete din otacksamma tanklösa jävel!!

Over and out!

Basal kroppskännedom!


Började i denna form av sjukgymnastik idag och enligt wikipedia betyder basal kroppskännedom:


".......en arbetsform inom sjukgymnastik som integrerar västerländsk rörelsetradition och biomedisinskt kunskap med den österländska rörelsetraditionen tai-chi och zen-meditation.

Träningen ska leda till ökat kroppsmedvetenhet och ge en balanserad hållning ett avspänt och välkoordinerat rörelsemönster samt en naturlig integration mellan  andning och rörelse. Träningen är tänkt att stimulera till reflektion över invanda mönster och att ge övning i mental närvaro. Genom fördjupad erfarenhet av övningarna stimuleras den egna viljan till förändring och möjligheterna att upptäcka de egna kroppsliga och mentala resurserna.

Enligt Institutet för basal kroppskännedom ger metoden god effekt vid exempelvis spännings- och belastningsbesvär, psykiska besvär och stressrelaterade besvär".

Halv ett började denna tillställning och när jag satt där ensam i väntrummet började jag fundera på om jag tagit fel på tid eller dag, vilket inte skulle vara ett dugg likt mig. Jag som redan är en sjukt nervös människa mådde om möjligt mer illa och svettades kopiöst!! Klockan började passera halv ett med stormsteg men inte kom det någon annan än jag.
En sköterska gick förbi väntrummet och efter några varv informerade hon mig snällt om att jag satt i fel väntrum!!
Stressade som tusan upp till tredje våningen och tack och lov satt det två andra vilsna deltagare där. Vi var på helt fel plats men efter att väntat i en kvart!!! hittade vi rätt, oj vi skulle visst vara på bottenplan,tror de missade att skriva det i inbjudan=)
För att göra det hela mer obekvämt så var det så klart bara jag som hade joggingbrallor, ALLA andra hade jeans!

När jag blev inbjuden till att delta i denna form av sjukgymnastik tackade jag glatt ja, fick förklarat för mig vad det går ut men helt ärligt fattade jag inte så mycket. Tyckte mest det verkade flummigt men sånt gillar ju jag så de va klart jag hoppade på, spännande tycker jag!

Vi är sex stycken i denna grupp som ska träffas tolv gånger.  Bara genom vetskapen att jag är uppbunden  två timmar varje måndag gör att jag känner mig stressad så det är väl tur att jag kan gå dit och stressa av då=)

Först började det ju så klart med namnlekar, en blå boll kastades runt och man skulle säga sitt och andras namn. Jag är begåvad med ett bra minne och kom ihåg alla namn första rundan med bollen!!
Dock hade jag lite svårt att koncentrera mig för jag tänkte hela tiden på att namnleken skulle bli mer avancerad och att man skulle behöva presentera sig mer ingående. Hade jag vetat vad som skulle hända sen hade jag hellre suttit kvar där och basunerat ut mitt liv=)

Efter en genomgång på vad basal kroppskännedom går ut på ( vilket jag fortfarande inte riktigt fått kläm på) fick man dela med sig av de förväntningar och mål man har. Jag var ju så ointellegent att jag svarade att jag vill lära känna min kropps förutsättningar och gränser för att kunna använda mig av det.
De andra svarade genomtänkta saker som att de vill ha ökad självkänsla, balans, jämnvikt mellan psyke och kropp och diverse andra mentala mål. Då skämdes jag lite och kände att jag verkligen missförståt allt men anledningen till att jag går där är ju faktiskt för att jag vill hitta tillbaka till ursprungsläget i kroppen och att kunna nyttja min kropp på bästa sätt i vardagen. Sen är det bra exponering att vara i grupp och dessutom har jag långtråkigt på dagarna så då är det ju bra att sysselsätta sig med något som dessutom är nyttigt.

När det var dags för övningarna hade jag i mitt huvud redan byggt upp hur det skulle se ut och hur pinsamt det skulle vara, föreställde mig att jag inte skulle fatta  och göra helt fel och se ut som en knasboll. När ordet Tai-Chi nämndes ville jag bara ta min kylskåpsviga kropp och cykla hem=)

Övningarna idag var ingen utmaning för mitt kylskåp utan gick mest ut på att gå, runt runt i rummet. Känna underlaget och fokusera på olika delar av kroppen och framför allt andningen
Kände mig urfåning när jag gick omkring där i olika steg, små steg, stora steg, stela knän, gå snabbt, gå sakta, undvika blickar och sen titta rakt i ögonen.
Sen skulle man stå i sin naturliga ställning som man står i när man exempelvis pratar med folk, min ställning dödar min höft och uppenbart sliter jag mer på höger sida. Fick lära mig att stå på ett annat sät men det innebär att man först skulle sätta kroppen i rätt läge med mittlinjen och centret och för att jag skulle klara av det var jag tvungen att skaka och studsa och greja.
Och jepp, då såg jag faktiskt ut som en jubelidiot!!


Det var faktiskt en kul upplevelse och jag har nog aldrig förr gjort något där jag inte tänkt på något annat än de jag gör just då, fräsigt som tusan.

Ser fram emot nästa gång och kommer även då vara iklädd joggingbrallor!!


Att göra en "Ida"....


En vän till mig myntade detta uttryck för några sommrar sen. (Det ska tilläggas att kompisen faktiskt inte heter Ida!)
Att göra en Ida är att ha sex med två killar samma dag (läs kväll) och det närmsta du kommer en dusch innan det är dags för kille nummer två är att du hinner vaska discofittan* !

(*discofitta får man efter att ha varit ute och dansat på kvällen, schysst uttryck Emma=)

Att göra en "Ida" är för mig helt ofattbart och helt otänkligt att det skulle hända mig!
Sysslar inte ens med det här med "en natt" men dock ska jag erkänna att jag faktiskt gjort det en gång. I sommras var jag med en kille bara för den natten men jag känner honom och var kär i honom innan och detta liksom avslutade det som känts innan. Så för mig är det ju absolut inte samma sak som att gå/ta med någon okänd hem. Jag föreställer mig att ångesten efter en sådan händelse är total och hur ska man då överleva ångesten efter att ha varit med två?!

En nära vän till oss gjorde en "Ida" alldeles nyligen, inte nog med det så gjorde hon ytterligare en "Ida" bara en kort period efter denna. Alltså två "Ida" i år; en gång är ingen gång, två gånger är två gånger för mycket!
Det dåliga samvetet plågar utföraren otroligt mycket!

Det värsta jag har gjort i detta avseende är inte ens i närheten av att göra en "Ida"!
(Med repsekt av alla inblandade kan jag inte lämna någon tidsera eller specifika detajer nu).

Jag dejtade en kille och egentligen var det inget seriöst men så där i början innan man vet hur vida man vill bli seriös eller inte finns faktiskt den oskrivna reglen att man inte är med någon annan och den vill jag gärna tillämpa.
Men nä, jag är så hemsk att jag under denna tiden hånglar med nån annan eller rätttare sagt två! Inom loppet av knappt en vecka dessutom. En fredagsnatt efter att ha varit ute gick jag hem till en kille och hånglade lite, helt onödigt men på något sätt var de spännande, varför kan jag inte svara på men det är inte relavant.
På tordagen veckan efter (knappt en vecka senare) träffade jag en kille ute, sjukt charmig liten prick så jag fick ju bjuda på lite hångel=) Totalt piontless men va fan.....
För att spä på det hela kan jag nämna att jag träffade den första ovannämnda kille en gång innan och hånglade lite.
Sjukt dåligt samvete och fick av respekt avstå dejten ( Förlåt!) men jag var nog inte så där superintresserad ändå.

Om nån av mina kära killar läser detta och oroar sig över är ett det är den jag betett mig som ett svin mot:
Ni som jag varit tillsammans med kan sluta oroa er!!
Dej som jag dejtade senast är också safe!
Ni från förr kanske kan skruva lite på er. ( inte du Jimmi!)
Ni i framtiden får se upp=)

Alla ni som gjort/kommer att göra en "Ida": You go girls!!!!

En gång är ingen gång, två gånger är två gånger för mycket men tre gånger är fan skandal!!

Melodifestivalen- sann skadeglädje igår!

Trodde att jag näst intill skulle gå sönder under första hälften av melodifestivalen, ljudet var om möjligt mer crappy än förra gången; skärpning SVT!!
Fick en smärre chock när Carola och Andreas inte gick direkt till final utan hamnade i andra chansen, inte trodde man att de skulle hända. Men som den hemska människa jag är kände jag djupt i mitt hjärta en sann skadeglädje över just detta. Jag och halva Sverige inklusive Carola var ju övertygade om att de va "a peice of cake", men jag njöt lite av hennes besvikna min när hon låtsades vara glad över att överhuvudtaget gå vidare.
Så mycket skit som har kommit ur käften på denna mindra smarta brud gör det hela extra kul. Höjdpunkten hade ju varit om Andreas Johnsson kom ut idag med att han är homosexuell!! Snacka om katastrof för Carola och hennes ideologi, hon hade ju varit tvungen att diska sin egen låt och dessa utom be typ 5 miljoner Ave Maria för att sona sin synd att stå på scen med en man som gillar män. Detta hade ju gjort skadeglädjen total!!

Blir helt upprörd när jag tänker på Carola, en grym sångerska som dessutom är himla vacker, så självgod och stundom ganska elak  med sina påhopp! För mig är hon bara en stor idiot, tyvärr. Att höra henne prata får mig att bubbla av ilska =)  Något som jag verkligen stör mig på är just idioter, inte nödvändigtvis mindre intelligenta utan snarare socialt inkompententa som häver ur sig meningar som de inte själva förstår sammanhanget i. Inte heller förstår de när man ska förklara något för dom, blir hetsiga som fan och skulle man inte tycka likadant som idioten i fråga är man nästan dödsdömd!! Värsta sorten är en trög idiot!
Kan störa mig något så fruktansvärt på dessa människor som faller in under denna kategorin och tyvärr finns det ju en uppsjö av mindre socialt begåvade. Har en i min närhet som är just socialt imkompetent och inget retar upp mig som denna person, inte för vad som sägs till mig utan hela sammanhanget. Man sitter en grupp av människor och småsnackar som kommer det inlägg från den osmidiga. I stället för att tycka att det blir pinsamt blir jag förbannad inombords och nu när jag skriver om det blir jag så upprörd att mitt stackars tangentbord får lida för det=)

Platta människor är inte heller mina favoriter. Jag är en otrolig känslomänniska som ofta lever ut mina känslor och känner dom. Sedan jag var liten har jag tänkt väldigt mycket vilket har gjort att jag kommit underfund med mycket. Jag känner mig själv otroligt väl och har verkligen gjort en djupdykning i mitt inre=)
Platta människor är för mig de människor som bara är och nöjer sig, finns inget djup i dom och det märks så himla fort när man konverserat klart om väder och annat vanligt tjafs.
Många som inte tycker så mycket eller tänker så mycket. Allt bara är som det är och så är det, då får jag smärre panik och denna stackars människa blir idiotförklarad i mitt huvud.
Folk som inte någon gång lidit har tyvärr inte så mycket djup och det är beklagligt. Detta gör ju att jag har svårt att få ett meningsfullt utbyte i relationer till människor och det är få som jag verkligen känner en sammhörighet med men tack och lov har jag en del av den skaran människor runt mig, de som faktiskt besitter ett djup och vågar tänka lite längre och känna lite mer.
Jag är också en väldigt öppen människa och det är ganska underhållande att ha en djup konversation med en platt människa, de liksom följer med i samtalet och ger sken av att de förstår vad man pratar om men i deras ögon ser man att de inte fattar och de flesta blir rätt obekväma i den situationen!
Som den sanna filosof jag är tycker jag alltid något om allting och jag har haft mycket "otur" i livet som fått mig att tänka lite extra. Märk väl den stora skillnaden på att filosofera om något och att analysera sönder något!!
Just let it come! Om människor tänkte lite mer och inte bara förnöjde sig i sin situation hade så mycket fler fått ut så mycket mer av livet men många är nog rädda för att känna.
Ett bra exempel är ju alla dessa människor som lunkar på i ett relativt känslodött förhållande men ingen vågar ta steget att lämna relationen. Man vet ju vad man har och många resonerar att det är bättre än inget och det är dessa känslor som jag tror gör människor bittra. Varför stanna i något som egentligen inte är bra? Tänk vad man kanske missar, något som belyser livet mer. Faktiskt är det ju så att livet som vi känner till det faktiskt bara levs en gång och då tycker jag att man har full rätt att vara ganska självisk. Det är ju faktiskt dig själv du ska leva resten av ditt liv med, du som finns vid din sida alltid och då förtjänar du ju det allra bästa. Du har ansvar för ditt liv och jag tror att många blir bittra av att de inte gjorde som de egentligen ville. Typsikt folk som stannar i en trasig relation trots att en seperation senare skulle leda till andra förutsättningar till ett mer tillfredsställande liv.
Alla slut är också en början till något!!  Var glad över det du haft istället för att vara lessen över att det inte finns mer.

Jag har verkligen lidit för konsten!

Hepatit C smittat blod och LITE för mycket öl...


som vanligt började fredagen med några öl på Harrys för att vid stängning fortsätta på Valentine! Samma sak varje fredag men underligt nog har vi alltid lika skoj. Kors i taket att det bara var jag och Linda som hamnade på "tattargatan"!
Dans till relativt sunkigt ljud eller så var det mina öron som var bedövade av alkohol, don´t know.
Dans och öl är ingen bra kombination att utöva samtidigt för liksom mitt i all dans tog ölen slut och de går så fort då. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mina armar när jag dansar så då åker flaskan till munnen hela tiden och alla vet vi ju vad öl i snabb takt kan göra=)
Lagom yr och nästan på gränsen till dräggig var det ju såklart dags att kissa.
Och fuck!! där inne stod en tjej som skurit sig i armen, tre väldigt fina jämna sår. ( Hon brukar tydligen skära sig i armarna och påstod att hon hittat glas på dansgolvet och skurit sig med det. men vem som helst skulle se att de jämna linjerna inte kan tillfogas med annat än ett vasst schysst rakblad!!) Blodet bara rann och rann och min kära syster som är utbildad har ju typ en skyldighet att "rycka in". Efter som att jag (nojjigast i världen) inte vågar låsa när jag går på toa blev jag ganska panikslagen när jag hörde rabaldret och insåg att min syster slutat vakta dörren för att stoppa blodet!!
Massa toapapper runt hennes arm men de bara rann på och Linda fick så klart blod på sig. Himla äckligt och läskigt, jag kunde inte röra Lindas händer heller och hjälpa henne av med sina smycken. Bruden såg ut som en pundare och fördomsfull och nojjig som jag är finns det ju faktiskt en risk att hon kan bära hepatit C och fy för tusan om jag skulle bli rörd av hennes blod!! Linda va nojjig som tusan och skulle leta upp handsprit, tjena att det skulle finnas på Valentine!!

Mot slutet började jag känna mig som en sån där äcklig full tjej som bara dräggar, då va ja tvungen att gå hem.
Fast först McDonalds såklart. I kassan jobbade en ny tjej och hennes namnbricka sa: "nyburgare" vilket jag igår tyckte va sjukt kul och stackars tjejen blev helt nervös av mig o sen glömde hon ta betalt och oärlig som jag är (läs: full) så nämnde inte jag det heller.
Tack för maten, Tove! Nyburgare på McDonalds!!

Skrattade så sjukt mycket på vägen hem att jag har ont i magmusklerna ( ja jag har sånna). Linda hade ont i fötterna i sina sju meter höga klackar och gick så förtjusande roligt!
Tjugo över fyra i natt plingade det på våran dörr, vi blev skraja och orörliga, ha ha.
Plingade ju i går morse med!

Lite ångest över mitt drickande. Inte druckit alkohol på över två år och nu har jag varit full fem helger i rad. Vad hände??
Får nog ta tag i det här snart, bara några helger til......

( För alla som tolkar det här som att jag typ skulle haft problem med alkoholen är så inte fallet. bestämde mig 2005 för att inte dricka bara för att, no problemas with the shit)

Typisk Halmstadbo? Nä, inte jag!


Kom på mig själv i torsdags på Fox att jag använde den där kända frasen: "Jag är inte som alla andra Halmstadbor". Stod och tjötade med en norrlänning som var på utbildning i Halmstad och han bad om ursäkt och sa att han tyckte Halmstadbor var inskränkta och väldigt introverta och då slängde jag ur mig den världsberömda frasen=)
Men det är faktiskt så jag känner, jag är varkens inskränkt eller introvert och sen om Halmstadbor verkligen är det kan jag faktiskt inte svara på. Om så är fallet är jag ingen typisk Halmstadbo.
Kanske det kan bero på att att hälfet av av mina rötter är skånska? Då tackar jag mamma och mormor och dess förfäder för att de bosatte sig i Malmö för tre hundra år sedan=) Det är endast därför som jag inte kan säga bomull och andra ord som innehåller både u och o, blir knäppt för mig. Mammas fel med sin inhemska skånska!
Som icke-typisk Halmstadbo lider jag nog ändå av Halmstad-syndromet( detta bortsett från alla mina andra tusen nojjor). Vill så gärna lämna staden och prova något annat men vågar liksom inte ta steget ut ur tryggheten. Tänker att jag snart ska flytta men så har jag tänkt de senaste fem åren=) Önskar jag kunde ta med hela familjen och alla vänner och uppleva annat!!
För att citera min absoluta favorit Ulf Lundell "...hem till mina rötter igen..."
Jag förblir nog en typsik Halmstadbo med inslag av det sunda skånska!!

Händelserik vecka av bästa sort!

Ikväll är det dags igen:
Klaga på all skitmusik som görs och vilka jävla dåliga artister som ställer upp i melodifestivalen. När alla klagar känner jag att jag måste försvar de stackarn som är på TV. Som genuint musikintresserad måste  jag påpeka att artisterna faktiskt är bra i sin genre och för att det inte är ens musiksmak är inte artisten och musiken skit. Det är ok att inte gilla det, det gör inte jag heller, men det är ganska kul att folk verkligen sågar melodifestivalen för att det inte är den musik de lyssnar på. 
Öpnna sinnena!!

Uriah Heep till melodifestivalen plus lite Lundell så hade jag aldrig klagat mer=)

Kyss från Diana, typisk Halmstadbo och typisk svenska som klagar på melodifestivalen men ändå tvunget ska titta på den. Dessutom sätter vi poäng med=)

Stolt.... (12:e februari)


....som tusan över mig själv idag ju!! Gjorde något jag verkligen varit rädd för och inte trodde att jag skulle våga göra men jag tog mod till mig och gjorde det och det gick hur bra som helst!! Detta bäddar för nya framsteg, kanske med stora kliv=)
Hoppas jag kan öka takten.
Väldigt spännande oh intressant men också väldigt läskigt. Detta är ju mitt livs prövning och just nu har jag inte så mycket annat val än att bara göra det. Lite "nu eller aldrig"-känsla över det hela.
But I got to do it.

Min sötaste söt;
Du är bara helt underbar och jag har dig att tacka för så mycket!
Kan inte ens föreställa mig hur det hade varit om  inte du funnits för mig!
Som tur är vet jag ju att du alltid kommer finnas i mitt liv.
You and me!!
Älskar dig så mycket!

Aktiv tankeverksamhet och sjuårskalas.... (11 februari)

.....med basket och en tur till lekplatsen. Gungade lite med Theo men fy vad läskigt det var. Inte alls så spännande som när man var liten. Den där känslan i magen var både  skönt pirrig och läskig men i huvudet blev det lite yrt och då gav jag upp! Fick iaf lite fina kort på pojken och flickan.
Var hurtiga och gjorde pizza på kvällen, väldans gott och inte alls så krångligt som jag trodde!!

Funderade idag på det där fenomenet när någon upptar ens tankar. Tänkt mycket på någon jag träffat men inte känner och det är sjukt galet att någon kan påverka en på det sättet.
Att någon som egentligen är en främling figurerar i den dagliga hjärnverksamhet. Ganska facinerande och det hade ju varit tufft om det någon gång var jag som är den som ockupperar någons tankar, för någon som inte känner mig, att påverka någon på detta märkliga sätt. Det hade varit tufft men det beror nog mest på att jag är så himla egoistisk=)
Gillar inte att behöva tänka på folk på det viset. Mina vänner tänker jag ju självklart på emellanåt, självklart också min familj men detta fenomen är konstigt. Händer inte mig så ofta men just för några år sedan var det en speciell person som fanns med mig i tankarna, denna person finns fortfarande med ibland. Blev så påverkad av denna någon och dess leverne var så spännande och speciellt!
Tänka tänka tänka, jag är ju expert på det men tänk så mycket jag inte hade kommit underfund med om jag inte tänkt så mycket=)
Tankar är bara tankar och känslor är bara känslor men det är allt vi har, hade du inte känt hade du inte tänkt, hade du inte tänkt hade du inte känt.
Tänk att så lite kan göra så mycket!


Det heter ju inte schlagerfestivalen längre! (10 februari)

Gjorde det som varje svensk bör göra varje år, kollade på melodifestivalen. För mig är det verkligen typriskt svenskt och där till hör också klagandet om att alla låtar är skit och ingen är någon schlagerlåt. Hallå!! Det heter ju inte schlagerfestivalen längre och det finns väl en anledning till det. För mig som anser att det är omöjligt att tävla i musik var det ju lättare att de höll sig till en genre, alltså tillägnat schlager.
Fastnade inte direkt för någon låt igår, de ska vara Suzzie Tapper då, =) himla nice röst men inte så mycket mer än det.
Amy Diamond skulle ju självklart vinna men jag är ganska säker på att Carola och Andreas Johnsson kommer kamma hem det hela och då skulle de knappt ens behöva sjunga. Det finns ju en anledning till att Carola är joker, Sverige måste ju kvala i år och vem har då störst chans om inte Carola!
Inte min musik för fem öre det material det tävlas med i TV , men jag är öppen för förslag!!

Annars var det dock en hemsk lördag, låg i sängen med grym huvudvärk i princip hela dagen och slummrade till emellanåt, dock låg min mobil och vibrerade på soffkanten konstant (kändes det som) mellan 15-16. Sjukt jobbigt!!
Kvällen slutade med att jag la mig förbjudit tidigt men inte kunde jag somna då!

Haft vilovecka ( var sjätte vecka är det vilovecka) i träningen nu och ärligt talat har det varit väldigt skönt, bara vara fri och ledig=) Dags att sätta igång med träningen idag igen men jag har nog blivit lite lat av denna ledighet!
Bara ta mig i kragen och sätta i gång igen. Om fem veckor är det ju vila igen, hihi.

kyss o hångel!


RSS 2.0