Exponeringsresa!

image262
Yes, nu är det dags att göra något större i KBT:n. Varit sjukt pepp innan men efter i fredags kom ju alla nojjor om att dö tillbaka så nä, jag är inte sugen längre.

I alla fulla fall var jag inne på SJ:s hemsida igår och skulle beställa tågbiljetter till Göteborg, det tog mig en halvtimme innan jag vågade bekräfta mina biljetter=)
Satt framför datorn och fick dessa hemska känslor av instängdhet på tåget!
Sist jag åkte tåg gick det inte jättebra, åkte till Falkenberg för massa år sedan. Tåget hann knappt lämna stationen innan jag ville hoppa av, såg hur det sakta började rulla och så klart fick fröken Persson panik!
Det slutade med att jag och mitt sällskap fick sitta hos den snälla konduktören, han hade ett eget litet rum och det var värsta lyxen att sitta där, fönsterplats och mummig stol. Vill minnas att jag just i den stunden tyckte att det var lite mysigt. Sen saktade tåget in och jävla vad långsamt det gick sen va jag äntligen framme.
Jävla bajstågresa och nu ska jag göra det igen fast fem gånger så lång resa, Woho!

Bir nog skitbra, bara att ladda upp med "Absolut torr", massa deo och andra svettsäkra grejer för jag kan lika gärna basta,så hot är det att vara nervös, kankse går ner ett kilo eller två under tågresan, ha ha.

Puss puss från exalterad men sjukt nervös tjej som måste habituera!

Kommentarer
Postat av: Anders

you´ll do great,i´m sure!

2008-04-26 @ 09:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0