Funderar lite....

Tycker att Loka är väldigt gott framför allt Loka päron, väldigt uppfriskande och fräsch. Borde det då inte vara väldigt gott att brygga kaffe på mineralvatten? Kanske att kolsyran försvinner, jag är för feg för att prova nya saker så nån där ute får gärna göra det och rapportera till mig.

Sen funderar jag på om det här med mobiltelefonin har påverkat vårt sifferminne, jag är helt övertygad om att det har gjort det,garanterat att jag hade fler nummer i minnet innan, nu behöver man ju inte ens titta på nummret så det är ju klart som korvspad att man inte kan nummer utan till. Jag kan iaf mitt eget och sytrarnas men inte mammas och pappas.
Hm, tur jag löser korsord så inte hjärnan förmultnar.

Kollade bland mina skivor idag för att hitta lite musik jag inte lyssnat på på länge och det visade sig att jag är en skamsen ägare av tre Backstreet Boys album, skäms som fan över det då jag faktiskt var 16 när dom slog igenom. Kan dock försvara mig med att jag inte köpt någon av dom själv men önskat mig dom i present!

Har upptäckt att jag alltid ALLTID stavar fel till kanske, s:et och k:et byter alltid plats och jag har blivit för blind för att se det också. Knepigt!

Någon frågade mig om jag skulle föredra att ha stora öron eller stor näsa, hm....Jag har ju redan ganska stor näsa och större kan jag verkligen inte tänka mig men stora öron är ju inte heller helt käckt för jag har så tunt hår så ja hade inte kunnat dölja dom. Jag får väl vara glad att jag har lite större näsa än medel och lite större öron också så jag borde vara svaret på den frågan! Kan man inte välja får man lite av varje=)

Hängde på gården med Fredrik igår, han fick nya kompisar. Jag var lite rädd för dom stundom, tänk om de huggt mig i benet med näbben. Tror fan att änder kan skada en mer än man tror!

Puss från mig som ringer dig fem i tre i natt=)
image240

 

Kommentarer
Postat av: Jonas

klart att mobiltelefonens telefonbok påverkar vårat sifferminne. ja kan nog inte många nummer i huvudet, bara två klick på mobilen så rings det upp!

2008-04-14 @ 08:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0