Gjorde Göteborg!

Spårvagnen var nog det skruttigaste jag har åkt,buller och bång och gungeligung lite hitan och ditan. Shit, mådde lite illa men va fan,bara att hålla ut!

GICK på stan idag och då menade jag gick,jävla långa avstånd där och jag hittar ju noll och besitter inget lokalsinne. Kändes som om vi passerade 47 HM butiker och massa Burger King men det var ju så att vi gick  på samma ställe några gånger. Blonda Diana kände inte igen sig så jag trodde det var nya ställen hela tiden!
Jag hade börjat storböla om jag hade blivit borttappad i den stora staden.

Skulle träffa Johan på tågstationen och säga hej, ofta jag visste vart. Skulle ses vid Pressbyrån men det fanns ju fan sju Pressbyrån i alla hörn på stationen men med hjälp av Anna fann jag honom. Ett snabbt hallå innan tåget gick hem.
Hade ett blont ögonblick på tåget, jag ville absolut inte åka baklängesen, kan ju bli åksjuk. Vi hade platser mitt emot varann men jag hajjade inte vilket håll tåget gick åt och Linda tyckte jag var helt dum i huvudet. Tydligen kunde tåget bara köra åt ett håll annars hade det kört in på tågstationen,hur skulle jag kunna veta??

Ont i fötterna och fotsvetten var inte nådig när jag äntligen kom hem igen. Stackars fossingarna lider ännu!! Skorna står på balkongen och jag skulle gissa på att dom är ganska oanvändbara nu. Sjukt mycket smutisgare i Göteborg än här hemma och det värsta av allt är att jag inte kan duscha här hemma heller, toan renoveras. Orkade inte gå hem till någon och duscha, orkar inte ens tänka på att gå.
Fick rulla rundor i vasken i köket och jag badade princip i diskhon!

Ganska ren nu och med renbäddat ska jag sova som en kung.

Kyss och god natt från stolt och trött tjej!

image280
Radarparet=)
image281
Tjejhorna!

Kommentarer
Postat av: psycho*is*

fan vad nice att du pallade ta tåget upp ..
nu är man stolt över dig

2008-04-30 @ 05:02:52
Postat av: Anonym

Diana.min Diana. Du rockar, be proud i am!!

2008-04-30 @ 10:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0