Hudläkaren!

Fick äntligen komma till hudläkaren efter hur lång väntetid som helst. Va hos dansken, han har bra rykte.
Himla jobbigt att gå hem ifrån utan att kunna täcka finnarna men concialer men tack och lov hade jag tid kl nio.
Så jävla äckligt när han tryckte upp det enorma förtoringsglaset med en 300 wattslampa i ansiktet på mig. Ser riktigt äckligt ut när man ser finnarna på det sättet.
Jag brukar undvika att titta mig i spegeln för jag tycker det ser hemskt ut men hans specialmanick var bara fruktansvärd!
Ja,ja fick iaf ny kräm och en gel och tydligen hade jag smörjt in Skinoren fel och den hade absolut inte gjort någon verkan! Han var hoppfull till att de skulle bli bra på en 6-månadersperiod så jag får väl också hoppas.

Det är bra att undvika socker och mjölkprodukter och jag tyckte att jag var jätteduktigt som dricker minimjölk men han höll fan på att storkna, tydligen lika mycket socker i minimjölk som i en halv burk läsk. Jag som varit så nyttigt i över ett år. Nu blir det mellanmjölk och den smakar ju inte så jättegott men jag ska köra rejset fullt ut!

Sen är parfym och sånt jättedålig och jag måste ge upp mina sjalar. Har haft sjal varje dag o massa år men nu kan jag inte de mer, det var ju mitt "trick" att dölja finnarna lite. Blä blä, äckeldiana! Sjalen är en bakteriehärd för ansiktet.

Slutade med att jag placerades  1.25 på akneskala, vad det betyder har jag ingen aning om!!

Doktorn hade en jävla massa näshår och det störde mig som fan, varje gång han tittade på mig under förstoringsglaset förstorades han lite med och han har en hel skog i näsan!! Losse it, mannen!!

Puss puss fån sjallös prickig tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0