Aktiv tankeverksamhet och sjuårskalas.... (11 februari)

.....med basket och en tur till lekplatsen. Gungade lite med Theo men fy vad läskigt det var. Inte alls så spännande som när man var liten. Den där känslan i magen var både  skönt pirrig och läskig men i huvudet blev det lite yrt och då gav jag upp! Fick iaf lite fina kort på pojken och flickan.
Var hurtiga och gjorde pizza på kvällen, väldans gott och inte alls så krångligt som jag trodde!!

Funderade idag på det där fenomenet när någon upptar ens tankar. Tänkt mycket på någon jag träffat men inte känner och det är sjukt galet att någon kan påverka en på det sättet.
Att någon som egentligen är en främling figurerar i den dagliga hjärnverksamhet. Ganska facinerande och det hade ju varit tufft om det någon gång var jag som är den som ockupperar någons tankar, för någon som inte känner mig, att påverka någon på detta märkliga sätt. Det hade varit tufft men det beror nog mest på att jag är så himla egoistisk=)
Gillar inte att behöva tänka på folk på det viset. Mina vänner tänker jag ju självklart på emellanåt, självklart också min familj men detta fenomen är konstigt. Händer inte mig så ofta men just för några år sedan var det en speciell person som fanns med mig i tankarna, denna person finns fortfarande med ibland. Blev så påverkad av denna någon och dess leverne var så spännande och speciellt!
Tänka tänka tänka, jag är ju expert på det men tänk så mycket jag inte hade kommit underfund med om jag inte tänkt så mycket=)
Tankar är bara tankar och känslor är bara känslor men det är allt vi har, hade du inte känt hade du inte tänkt, hade du inte tänkt hade du inte känt.
Tänk att så lite kan göra så mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0