Otålig!


Bott här i två år snart och haft som projekt sen dag ett att fixa sladdarna med kabellister.

Har konstigt nog bara två kontaktuttag så det ligger ju sladdar lite härs och tvärs här. Så klart har jag inte införskaffat några kabellister ännu och idag blev jag så jävla trött på alla sladdar. Hemma hade jag gamla hederliga sladdmojjänger. En spik med en plastplutt på, duger fint för stunden tyckte jag.
Tålamod är ju inte min grej så nu när jag väl bestämt mig för att göra det kunde jag ju inte vänta tills jag varit och handlat lister.

Gick ju inte helt jättebra för mig, har tre sladdar dragna åt samma håll och jag skulle ju få alla tre på plats på typ samma ställe och envis som jag är kunde jag ju inte ge upp och be pappa om hjälp!

Har iaf fått upp skiten nu men det resulterade i att jag spikade rakt genom nätverkssladden, skavde rejält på balkongdörren så färgen flagnade, gjorde ett hack i parketten och hamrade mig på tummen ett antal gånger. För övrigt samma tumme som fortfarande är blå under nageln sen jag jag köpte nya sängen och skulle få fast benen.
Får nog be pappa fixa till mina sladdar=)

Stormvarning igen, brukar ju alltid bli lika besviken när det inte blir något av stormen men nu hoppas jag att det verkligen INTE blir de!!
Är ensam hemma ett par dagar så jag vill ha lugnt väder och slippa vara lite smårädd.
Fröken nojjig tittar ju såklart fram nu=)

Don`t kiss and tell!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tjejer ska inte fixa mansgrejer

2008-03-01 @ 18:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0