Rädd för maffiafrisören!


Var med lilla killen hos frisören idag, inte stans flashigaste men en frisör bör ju veta vad den gör när han/hon sätter saxen i håret. Mannen på den här salongen är duktigt men idag fanns där även en kvinnlig frisör (kan nog knappt kalla henne frisör iofs).
Tack och lov klippte mannen Theo och i stolen jämte klippte den nya tjejen en dam i dryga 50. Damen var ganska missnöjd med uppklippningen i nacken, kan verkligen förstå det för uppklippningen var mest bara klippt i två lager typ. Hon skulle tydligen ha håret lite framåtlutat men det hade frisörskan också missat och bara låtit ca 2 cm av håret på sidan vara långt. Damen påpekade med all rätt detta och ville få det tillrättat, frisörskan blev typ sur och var tvungen att be mannen om hjälp och detta resulterad i att mannen stod och skrek och tillråga på allt kunde frisörskan inte svenska utan stod och gnällde på persiska.
Dessutom var tanten så jävla trög när hon påpekade att örat syntes mer på vänster sida, tror fan de när man har sidbena åt höger. Jag har själv sidbena åt vänster och det är ju klart som korvspad att mitt hår på höger sida är tunnare och därmed syns ju örat tydligare. Pucko!!
Hon fick iaf lov att "snygga" till håret men jag kan ärligt säga att det inte blev jättebra!!
När klippningen var klar betedde sig frisörskan väldigt oproffsig och visade tydligt hur jobbig hon tyckte att damen varit och satte sig demonstrativ på en stol och suckade, stackars damen borde sluppit betala och få kompensation. Jag hade lipat som en gris om jag gått från en frisör och varit så hemskt i håret och dessutom jävligt missnöjd!!
Theo blev klar strax efter detta och då han är en 7-årig pojke utan större krav på frisyr utan är nöjd om håret är kort med lite lugg att sätta gele´ blev han jättefin i den gröna och röda färgen mannen var vänlig att lägga i=)
En annan dam satt i kö för att få klippa sig och blev helt förskräckt när mannen kom fram till henne och sa att hon kunde sitta ner i stolen så skulle tjejen komma och klippa henne snart. Man verkligen såg paniken stiga i den damens ögon och hon frågade om inte mannen kunde klippe henne och som tur var för henne så blev de han som skulle klippa henne=)

Efter detta var vi en runda på stan och jag kan nu passa på att be om ursäkt till alla jag lyckades köra på med barnvagnen, tror inte de var så många som blev kapade i hälarna. Men lilla Marielle är inte ens ett år så han kon ju inte gå ännu=)

Dags och sova nu, klockan ringer 03,45, bara några få timmars sömn.
Måste ju vara vaken när det blir månförmörkelse ( ca 04,00 i natt), spännande som tusan. Jag, Fredrik och linda ska va mongos och gå upp och titta.
Jag såg en solförmörkelse när jag var typ 9 år eller något och det gav mig sån himla ångest, rädd som tusan att solen aldrig skulle lysa mer. Och nojjig som jag är och dessutom lider av dödsångest måste jag ju vara vaken i detta ögonblick ifall något i himlens system skulle spåra ur och vi aldrig mer får se dagsljus eller om jorden i värsta fall skulle gå under vill jag ju vara medveten om detta.
Nojjig som tusan,jag vet, men jag har massa massa nojjor. Rädd för typ det mesta so why not this liksom=)

Kyss och godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0