Rent hus!

Ett program som började på tv fyra idag.
Jag höll fan på att smälla av när jag såg den rara mannens lägenhet. Jävla soptipp med bråte överallt.
Kan inte för allt i världen förstå hur man kan hamna i den situationen och bo på det viset!
Det fanns verkligen prylar överallt och golvet gick knappt att skymta än mindre kunde han röra sig fritt i lägenheten.
Två "snälla" experter kom till hans undsättningen för att hjälpa honom att röja och städa. De hittade både de ena och de andra hos honom. Kryp och larver i badrummet och ännu mer i kylskåpet. I kylen fanns också en lax som gick ut 2001 och ett smörpaket vars bäst-före datum var 1995!!
Fy vad sluskigt. Det röjdes utav helvete och han fick slänga nästan tre ton bröte.
Om jag hade kommit hem till honom hade jag vänt i dörren, finns inte en chans att jag hade vistats i den lägenheten!! Då hade ja spytt, seriöst asså.

Va på fest hos en kille och hemma hos honom så jävla sunkigt, inte stökigt men jäkla snuskigt och äckligt. Toan va sjukt nasty så ja kissade hellre ut, kattsand över hela golvet och gammal kattmat på köksgolvet. Kaffebryggarens kanna var inte längre genomskinlig utan snarare beige!Skulle få världens panik om jag tvingades använda ett glas leler bestick.
Jag fick sån ångest av att vistas i hans hemska lägenhet att jag ville sanera mina kläder framför allt mina sockar=)

Tur att jag är pedant!!
Over and out från en blond Diana som inte visste vad en imac är, ha ha!

( För er andra som inte heller vet vad det är kan jag informera att det är en dator av något slag där allt sitter i skärmen och ingen låda behövs eller nåt sånt skit förklarade han de som, så vet ni andra blonda människor de me.)

Kommentarer
Postat av: Jimmi

Nä de ju ganska äckligt med gammal mat. I februari 1996 öppnade jag min pappas kyl och fick syn på två paket mjölk. Båda två gick ut 2 juli. Troligtvis 1995 men de skulle ju lika gärna kunna va 2 juli 1991. De va ganska nasty att få se det med egna ögon. Jag kan ju lugna dig genom att säga att jag inte drack av den mjölken.

2008-02-28 @ 13:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0