Tuppjuck och klass 2 varning!



Igår gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra och eftersom att det är en speciell händelse delar jag bara med mig av den till de som var duktiga att öva sin franska i skolan!!

Tuppjuck:
Ma soeur m'a demandée de lui montrer comment déplacer son pelvix tandis qu'elle montait un garçon, et elle a voulu que je s'étendît sur elle à l'exposition comment je la fais!!
C'était probablement le moment de sexuel embaresing dans ma vie, la pose sur ma soeur et déplacer mon pelvix et lui étaient supposent pour le faciliter pour elle!!!!
Nous sommes tombés dedans dans un seau de rire et il n'est pas allé tellement très bien=)
Mais c'était amusement, ainsi si cela fonctionne c'est des mercis à moi!

Ett gott skratt till alla fransktalande!!!!

Klass 2-varning utfärdad i Halland idag, Why? Det blåser ju alltid här och inte är väl detta så farligt som klass 2? Den varningen har ju utfärdats ett x antal gånger och jag blir faktiskt lika besviken varje gång de inte blir allvarligare än en vanlig storm i Halmstad. Hade ju varit lite spännande om det hänt något annorlunda=) Tacka vet jag Gudrun, då blåste taket på vårat hus av och min syster fastnade upp i Nybro och missade starten på skolan för att tågen inte funkade. Det var ju skoj att bli påverkade på något sätt av naturens mäktiga krafter. Ingen kan väl besitta mer kraften än naturen? Förutom Joe Labero då!
Havet är ju sjukt mäktigt och slukar flera tusen människoliv per år. Skogen och blåsten i kombination är mäktigt men havet är ju i särklass övermäktigast.

När jag är på stranden, inte en sommardag utan på hösten eller vintern så upplever jag havet så stort och mäktigt att jag faktiskt inte vet om jag tycker att det är vackert eller om jag får ångest. Himla märklig känsla. Havet är ju så stort och oändligt och det liksom vrålar när det är höga vågor, tror faktiskt att havet skrämmer mig lite, symboliserar ju livet lite och det är så nyckfullt! Ser inget slut på havet, det är stort och öppet och det får mig att uppleva ensamhet men jag fascineras ändå av det!! Tufft som tusan, någon obehaglig fast samtidigt tilltalande ångest som plågar sig genom hela kroppen!!

Denna veckan har i sig varit lite av en ångest-vecka. Sjukt uttråkad och varit på så himla frustrerande humör, hatat hela männskligheten och varit allmänt "piised off"!
Tror att jag kanske är på väg upp men jag har ingenstans att göra av min energi, sover mindre än vanligt och vill göra massa saker men nä, vad skulle det vara?! =)
Jag är iaf jävla tacksam att jag inte haft någon dal på väldigt länge och ingen hemsk depression på säkert över ett och ett halvt år! Bara lite dödsångest emellanåt men det är lite som det där med det stora mäktiga havet, fascinerande men så himla hemskt. Jag vill aldrig dö och ju bättre jag mår desto värre skulle de ju va att dö.
Ambivalent tjej; jers!
Hypomani minns jag inte när jag hade senast, var nog inte så längesedan men med tanke på att det är som en skön liten fjortisfylla är det ganska välkommet =)
Blir ju iaf produktiv, är ju till och med duktig och skickar mail till alla stackars satar jag aldrig hör av mig till och alla på min msn-lista för sig en påhälsning! Sen är det ju inte alltid lika kul när det dräller in mail och diverse inlägg som jag inte har någon som helst lust att svara på men måste eftersom att jag skickade först och har jag ju inget annat val än att skicka ett (grymt mycket kortare än det första) mail.
Kan ju iaf skylla på att jag är bipolär; that´s my excuse,what´s yours?? He he.

Måste ju tillägga då att jag faktiskt är sjukt normal trots detta=)

Kyss o hej o måtte de blåsa utav fan ikväll för Linda vill se skräckis!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0