Fröken Frisk


Kära kära Evelina är hemma på besök=)
Fröken Frisk och fröken Persson är verkligen varandras motsattser. FF är den slarvigaste av de slarviga och den mest förvirrade av de förvirrad. FP har full koll på allt!!
Till och med så att jag har koll på hennes grejer faktiskt, vi bodde ihop ett tag och varenda dag fick Evelina panik över att hon "tappat" något men oj hon la ju det på samma ställe som vanligt men i sitt hetsiga letande efter det som är försvunna ser hon absolut nada när hon letar! Tror att hon "tappat" sina nycklar si så där fem miljoner gånger för att inte tala om att mobilen varit borta några gånger om dagen=)

Kära fröken Frisk hade städat en dag och kunde verkligen inte hitta mobilen, ringde och ringde till den men det hördes inget i lägenheten, uppfattade ett svagt ljud utifrån och oj då, hon hade visst slängt mobilen när hon slängde soporna!

Evelina får verkligen panik på tre sekunder när hon inte hittar något och sen blir hon ju sjukt irriterad också, nästan så man inte vågar säga något till henne när hon går bärsarkagång för att hitta det hon söker.

Men sen är det ju faktiskt så att hon faktiskt tappat bort och glömt saker på riktigt. Evelina har nog tappat fler husnycklar en jag ägt i hela mitt liv. Glömt smikväskan i provrum, för att inte tala om alla dessa vantar fröken Frisk lämnat efter sig på diverse ställen. Till och med bankdosan har varit borta några gånger=)

Och sen lyckas hon ju ha "otur" gällande tekniska prylar, alltid något problem med mobilen. Dålig kvallitta på hennes grejer.

Fröken Frisk är dock min solstråle och finns djupt i mitt hjärta.
Minns dock inte riktigt hur vi började umgås, gick i skolan ihop en kort period men umgicks inte. Av någon anledning, tyvärr minns ja inte hur det kommer sig, kom Evelina hem till mig. Hon hade med sig blåbärspaj som hennes pappa bakat. Vi satt på min balkong och fikade! Störtskön tjej och efter fikan umgicks vi varje dag!

Känner en väldig lycka när jag tänker tillbaka på denna tiden för flera år sen då jag lärde känna den slarviga, otålmodiga och hetsiga fröken.
Evelina har verkligen förgyllt mitt liv och tack och lov fanns hon för mig helhjärtat när jag under en period befann mig i en outhärdlig kris!

Evigt tacksam till dig fröken Frisk för du fanns helhjärtat för mig, ställde upp och verkligen verkligen visade genuin omtanke! Du är absolut en av de vänner som kommer följa mig hela livet!
Flytta tillbaka till Halmstad din svikare=)

Kyss från girl med Evelina in her heart!


Kommentarer
Postat av: psycho*is*

he he ibland känner man igen sig men nu är det annorlunda ;-)

2008-03-05 @ 15:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0