Kaos!

Råder kaos i vårt lilla hushåll alá Diana och Linda. Städa idag,jo tjena, slutade precis som vanligt typ.
Fullbelammrat av jackor, skor och 7 miljoner sjalar i vår hall så vi bestämde oss för att rensa undan lite, gick sådär. Två jackor, tre skor och EN sjal åkte bort. Lika fullt ändå=)

Självklart blev jag irreterad på den yngre fröken Persson som är en jävla slarver och jag är pedant, dessutom är jag envis som synden med noll tålamod med avsaknad av stubin och hon är så slö och lat så jag får panik på att inget händer. Palla nog mer så jag la ner det och lämnar skiten åt henne så kanske det blir städat någon gång i vår!

Kriget bröt ut redan igår när jag fick den tyknaste kommentaren, berättade en sak för henne och förväntade mig en helt annan reaktion men hon spänner ögonen i mig och säger:
- Passa dig jävligt noga!

Förlåt för att jag finns liksom.

En kompis sa en gång att vi borde sätta upp en webbkamera och underhålla alla människor med vårt gap och skrik och diverse fadäser, folk hade trott vi var galna.
Vi är som ett gift gammalt par som sitter ihop och kanske att vi efter 5 år under samma tak borde veta bättre än att skrika på varann men nä, här råder ständigt kaos.
Det mest använda ordet just nu är "äckelhora", himla charmigt!

Men hon är min lilla äckelhora och vi håller oftast varann om ryggen!

   

Skenet bedrar.
Myspyspuss från tjej who´s playing the game!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0