Kära Kim!


Idag bli min lilla söteplöt 13 år. Tonåring liksom, shit tiden har verkligen gått himla fort, känns verkligen inte som 13 år sen du var den där lilla skiten som låg i min famn och det enda du gjorde var att äta och sova.
Äta och sova är väl det ända du kommer att göra nu som tonåringen med=)

Du blev min lilla svans när du lärde dig gå, du var överallt där jag var och skulle följa minsta steg jag tog. Fick ju inte ens gå på toa utan att du skulle följa med, minns speciellt att det var svårt för mig att gå ut och tjuvröka för jag kunde inte smita ut utan att mamma hörde det , för du började tjura om du inte fick följa med 
mig ut och vad skulle jag göra ute mitt i vintern som gjorde att du inte kunde följa med, undrade mamma jämt men sen kom jag på att jag kunde dra nytta av det.
Så när du var runt två år blev du medbrottsling i mitt tjuvrökande för jag kom på att jag kunde säga att du ville ut och leka och när vi inte var ute så länge skyllde jag på att du frös och att vi skulle gå ut flera gånger om dan berodde ju på att du inte kunde bestämma dig för om du ville leka inne eller ute!!

Första brorsonen blev min favorit och gud vad jag älskade att ha dig hos oss, du förgyllde dagen med dina mysiga stunder och det var kul att leka med dig. Men jag minns att jag ibland blev den lata tonåring som jag var på denna tiden och kom på att vi kunde leka "låtsas sova", denna lek innebar att man var tvungen att ligga i soffan och blunda en halvtimme, visste att du skulle somna efter en stund och då passade jag på att sova jag med=)

Nu är du ju stora killen, tonåring! Minns att jag tyckte det var ganska spännande att bli tonåring, kändes så speciellt=) Du kommer iaf alltid att vara min lilla plutt!!
Massa födelsedagskramar till dig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0