McDonalds-sista anhalten!


Harrys igår efter LA Festivala!
Inte jättetillfredsställande men absolut trevligt. Kul med dessa fulla medelåldersgubbar som bara strör komplimanger över en. Egoboost!!
Min kära vän fick ett telefonnummer och en inbjudan till fika efter endast en timme på Harrys!
Ingen medelålders som tur är, i min ålder och ganska söt. Hon tackade och tog emot=)

Torrt för mig igår(på raggfronten inte i alkohol), satt mest och mådde sunkigt illa och var sjukt varm, trodde nästan att jag skulle bli sjuk. Några få stunder var det nära att jag skulle fontänspy ut över bordet!
Min kära Staropramen jag fick på Harrys smakade underligt, säkert sista slurret i fatet. Blä, men inte vågade jag klaga heller!

Som alla andra var vi ju tvugna att avsluta på McDonalds, som om inte pizzan till melodifestivalen fyllt kvoten av helgens flottemat, nä lite flotte till skadar ju aldrig!

Stod där med syster och vi började fundera på vart man hittade "fem i tre"- ragget innan klockan var 02.55. Vi befann oss vid tidpunkten 01.58 och då är det ju rätt kört för kvällen liksom. Vi kom fram till att det nog skulle funka ganska bra att stanna till utan för Valentine några minuter om man hade varit despo!
No thank ya!!

Sucker som jag är hoppades jag ju på att någon skulle ge mig ett nattligt samtal men mobilen var jävla tyst hela natten asså. Dags att sluta vara fjortis nu!

Long walk home men så nice att komma hem till sängen!

Ska träna nu, så jävla opepp och jag börjar fundera på om det inte är skönare att
vara lite småfet och slippa detta svettandes och allt slit!!
Lat och degmage VS hurtig och äckligt svettig utam markant skillnad? Svaret är ju ganska simpelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0