Svenneafton!


Påskafton igår, då gör vi som vi svenskar alltid gör vid högtider:super oss fulla så kart!
Midsommar, ja då ska alla helst va den som blev fullast och det ska snapsas och ölas som aldrig förr, det är vi svenskar det. Kräla runt stången är vår tradition. Sen ska man gärna slåss lite, spy och avsluta kvällen med att däcka på ett konstigt ställe. Dagen efter ska man samtala mycket och länge om hur fulla alla var igår.

Valborg, same shit different day! Tänks så många som har sin första fylla på valborg, massa fjortisar som dricker blandat från mammas och pappas barskåp. Min första fylla var på valborg, tror min bror köpte ut åt mig. Blev iaf full för första gången och antagligen var det skoj för jag blir ju full än idag.

Nyår, då åker de fina doningarna fram, champagne. Fy fan för champagne, drack de en gång och det gick rakt upp i huvudet. Kvällen slutade med att jag låg i min säng, kaskadspydde ut över mig och vaknade upp i mina egna spyor vid elva tiden för att somna om igen och vakna klockan sex på kvällen i en nerspydd säng. Fy fan för champagne!!

God jul, inte så  jävla god för de vars föräldrar super sig apfulla på julöl, julbryggd och den lilla julsnapsen, bråkar och ställer till ett allmänt kaos.  Sen kom tomten och sen däckade pappa efter att han slagit mamma!

Snäll som jag är bjöd jag på påskpussar igår!

   

Söndagsmys från liten trött Diana=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

så sant så sant. antar att du var spiknykter? =)

2008-03-24 @ 18:13:32
Postat av: Myzan

Såg ut som d va väldigt jobbigt för mig..

2008-04-01 @ 22:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0