Aj aj,det gör ont men jag går!

Dansa i pumps är nog inte det ultimata för fossingarna, uppenbarligen inte för ryggen heller!Grymt ont i nedre ryggen på båda sidorna och vaderna värker en del. Fötterna har tack och lov klarat sig utan blåsor och annat jox. Aj vad de gjorde ont att gå hem men jag klarade hela vägen med skorna på, även backen from hell!
Värre var det för Millan som var tvungen att hålla skorna i handen en stund.När hon upptäckte hur kallt det var på marken resonerade hon först att hon hellre frös om fötterna än att få blåsor. Efter bara några få minuter när insåg hon att det var för kallt att gå barfota, kläckte hon den geniala ideén att en cigg i varje sko nog skulle kunna underlätta skoskavet. Så hon tog på sig pumpsen och tryckte ner en cigg i varje sko men Millan röker ju kärringmentol och det sved i såren. Hennes nya resonemang blev att hon hellre tappar tårna i skorna än att frysa om fötterna.
Väl framme vid hennes hus kläckte hon den smarta ideén att hon skulle sluta röka så hon kastade sitt ciggpaket med EN cigg i! Bra jobbat! Gick så där va? Millan rökte ju idag=)

Röka, äta godis och dansa i pumps,vad mer kan en tjej önska?

Puss från tjej med ömma fossingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0