Frisk luft igår, halsont idag!

image360
Fredagkvällen spenderade jag i skogen, massa timmar oxå!
För jävla nice det där.

Men attans vilken dålig kondis jag har, nästan pinsamt dålig. Uppförsbackar i början av rundan och det var strängt för mina stackars lungor. Men en cigg sen va jag på g igen!

Mörkret föll i skogen men förvånansvärt nog var jag inte det minsta rädd, brukar ju annars lätt få nerverna utan på kroppen, ofta flera centimeter utanför också.

Fick nervsammanbrott i spökhuset på Liseberg i onsdags och hade igår förväntat mig den här hemska skräckkänslan i ryggraden där man vid hemgången är lättad och överlycklig att man klarade sig och överlevde.

Men nä, bara vid enstaka tillfällen kunde jag känna en tillstymmelse till rädsla men jag var nog för avslappnad för att engagera mig.

Satt på en sten och bara titta ut och lyssnade på inget. Helt lovely att bara sitta där och tänka på inget och            kännas tystnaden.

Senare satt vi vid en liten sjö och bara glodde, tyst och fridfullt bortsett från några enstaka bilar. Njöt som tusan vilket jag för en tid sen aldrig skulle göra.
Tystnad brukar vara ångest för mig men nä, igår blev jag frälst av naturen och om naturtro är en religion blir jag anhängare!!

Fick nog för mycket frisk luft, mina lungor är inte vana vid all den friska luften så i morse vaknade jag med täppt näsa och halsont. Halsont innebär för mig att ja också får ont i mina visdomständer, skumt, vet inte varför men så är det.
Extra plågsamt men ska de va ska de jävla va på riktigt!!

image361

Nicebajs från avslappnad Diana med halsont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0