29-åring åtalad efter ”tvångshångel”!

Dagens artikel från HP.

Han bjöd på inträdet till nattklubben, bjöd på drinkar men när han "tvångshånglade" med tjejen gick han för långt.Nu åtalas 29-åringen för sexuellt ofredande.

Mannen träffade kvinnan utanför ett nöjesställe i centrum. Han hade nekats inträde för att han var för berusad. 29-åringen övertalade kvinnan och hennes kompisar att följa med till nattklubben Valentines i stället och att man senare skulle ha efterfest i en båt.

Han betalade inträde för hela sällskapet och väl inne i baren föreslog han en drink. Senare satt han och kvinnan i rökrummet när han plötsligt tog ett hårt grepp om halsen på kvinnan och tryckte sin mun mot hennes och tvingande in sin tunga.

I förhöret med polisen berättar kvinnan om att hon blev helt överraskad och kände sig kränkt. Hon ville framför allt inte att hennes kompisar skulle tro att hon hånglar med vem som helst.

Sällskapet lämnade stället men återvände för att berätta för vakterna om händelsen. 29-åringen var kvar när polisen kom. Han ställer sig helt frågande till anklagelsen. Han medger att han möjligen kan ha pussat och kramat kvinnan under kvällen, men att det inte skulle ha skett om hon inte velat det.

En av kompisarna kommer att vittna i rätten om att han såg 29-åringen ta ett hårt grepp om halsen och att han tydligt såg hur kvinnan försökte frigöra sig från 29-åringen. Kompisarna märkte dessutom efteråt att hon tog illa vid sig av händelsen. Kvinnan beskrev saken för dem som att 29-åringen hade våldhånglat med henne.

29-åringen åtalas också för olaga hot. Han misstänks ha sagt något i stil med "vill du känna min knytnäve" till en av kvinnans kompisar.


Ja, jag säger då det. Går man verkligen till polisen
om någon en utekväll försöker hångla med en?!
Det måste ju hänt nästan alla att nån någongång typ
velat hånglat lite och man varit tvungen att nobba!

Tur att polisen inte har så mycket att göra!

Kram från Diana som faktiskt fattar att det nog rör sig om mer än "tvångshångel"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0