Lessen, men jag måste dementera=)

Brukar aldrig godkänna eller svara på kommentarer då många har lite svårt för att förstå min utomordentligt dåliga humor och inte alltid se självironin i mina inlägg.  Påpekar att hela bloggen är väldigt självironisk och självdistansierad, väldigt överdriven fast väldigt sann. Diana ur ett perspektiv där det mesta bör tas med en skottkärra salt. Givetvis avspeglar bloggen mig som människa men jag driver en hel del med mig själv och mina känslor/tankar!
Anledningen till att jag väljer att kommentera detta är för att reda ut min desperation ( som inte finns) om det skulle vara så att de flesta missförstått.

Anonym om Despo-tjej!!: Du låter rätt desperat du.. Varför tråna så mycket efter en partner att du glömmer att leva ditt egna liv?
Även fast man har haft det jobbigt så kommer det alltid finnas ljusglimtar i livet och det är dem man måste se framemot att får uppleva, till dess så måste du leva livet- >inte festa< utan bry om dig själv, upptäck saker var kreativ, lev livet var på upptäcksfärd, menar inte att du skall knulla runt och supa dig full osv, menar att det finns saker som är så mycket roligare och så mycket mer givande än att tycka synd om sig själv.
Gissar på att du vill träffa en kille, ja han skall vara söt eller se (någolunda) bra ut, det viktigaste är ju hans personlighet den kommer lysa upp honom, troligen är han en väldigt speciell kille! men jag gissar på att du är som alla andra tjejer, ja tyvärr, du vill ha en fotomodell eller en farlig kille. det där snacket om att du går på insidan är bullshit! sedan menar jag inte att du måste ta någon som är ful bara för att du skall gå på "insidan", utan jag menar att det finns killar som är bra, men som du inte har sätt för du tänkter för mycket på det där med insidan och inte vara allt för modellisk, inte heller allt för ful, ja du kan säkert inte se killar som är där mitt imellena eller som befinner sig på ett annat "plan".. du får helt enkelt motbevisa mig att jag har fel!

// ifrån en kille som vill veta vem du egentligen är, för även jag kanske letar.. ;)

Ja du, just hela det inlägget hade som syfte att verka desperat fast inte ur en allvartlig synvinkel.
Som alla andra skulle jag väl tycka att det vore ganska trevligt att träffa någon men det är inget jag trånar efter, som jag skrivit tror jag på den spontana kärleken, inte den uppsökta.

Fotomodell eller farlig kille är nog inget för mig, uppskattar nog stabilitet mer än det men visst, jag ska inte sticka under stolen med att den fysiska attraktion är den där första grejen som gör en intresserad.
Så funkar det ju. Sen vill jag inte vara fördomsfull mot modellkillarna heller, dom farliga killarna eller alla andra för den delen. När kärleken väl infinner sig gör den det, vilket jag skrev om i senare inlägg ;- )

Killarna mittemellan.....ska vi verkligen kategorisera dom på det sättet? Mittemellankillarna är nog faktiskt dom som varit pojkarna i mitt liv.....

Om du vill veta vem jag egentligen är borde du inte läsa min blogg eller åtminstone ta den med en nypa salt  :-)  Om du är en trogen läsare av bloggen, gissar att du inte är det, ser du att innehållet ofta inte är av det seriösa slaget.  Mer ett sätt för mig att kunna se livet ur en avslappnad komisk vinkel.
Man kan inte alltid vara allvarlig men visst finner jag det kul att folk reagerar, speiellt dom som inte känner mig som tolkar vissa inlägg som just du tolkat detta.

Tack för din kommentar och önskar dig lycka till i ditt eventuella letande.
Och du, se bloggen med humor=) Speciellt kommande inlägg om dejting som blev till ett
projket för att  vänner hetsat mig och just därför måste jag prova det jag är så anti emot!

Kram från Diana som just nu faktiskt trivs bra med att vara singel och inte tänker söka med blåslampa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0